MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

problem z wysyłaniem poczty

Tematy specyficzne dla klienta poczty Mozilla Thunderbird

Moderator: Pomocy?!

problem z wysyłaniem poczty

Postautor: Mońcio » 25 listopada 2005, 23:19

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.12) Gecko/20050915

Witajcie, czy moglibyście doradzić mi co mam zrobić, jeśli przy próbie wysłania maila wyskakuje taka oto wiadomość: nie można otworzyć pliku tymczasowego C:/DOCUME~/MO CIO/USTAWI~1/TEMP/nsmile.html Sprawdz ustawienia katalogu roboczego i ponów próbę. Będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam serdecznie.
Mońcio

Re: problem z wysyłaniem poczty

Postautor: piotrek84 » 26 listopada 2005, 00:17

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5

Często szybciej znaleźć informację samemu niż czekać na odpowiedź. Komunikat przepisałeś z małym błędem.

google: wyniki
forum: wyniki
piotrek84

Z nami od: 11 września 2003, 18:48

Postautor: Stef » 26 listopada 2005, 04:37

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; GNU/Linux i686; pl; rv:1.8) Gecko/20051107 Firefox/1.5

Czasami coś napiszę na stef.log
Stef
Moderator

Z nami od: 16 kwietnia 2004, 11:05

Postautor: Monio » 26 listopada 2005, 17:37

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.12) Gecko/20050915

piotrek84 pisze:Często szybciej znaleźć informację samemu niż czekać na odpowiedź. Komunikat przepisałeś z małym błędem.

Rzeczywiście, moja wina, że nie zajrzałam wcześniej do archiwum. Teraz już wiem, że problem tkwi w polskiej literce. Wszystko byłoby pięknie, ale nie potrafię sobie z tym poradzić. W jaki sposób zmienić nazwę użytkownika w documents and settings? E2rd poleca wątek: http://mozillapl.org/forum/post-49033.html#49033 ale moje rozumienie kolejnych kroków postępowania kończy się na punkcie 2 :/ Proszę o wyrozumiałe potraktowanie mojej ignorancji, nieudolności i zieloności w obchodzeniu się z takimi problemami (studiuję filologię polską;) ) i cierpliwość w wytłumaczeniu mi, co robić, za co z góry serdecznie dziękuję.
Monio

Postautor: Mońcio » 26 listopada 2005, 18:27

Monio pisze:
piotrek84 pisze:Często szybciej znaleźć informację samemu niż czekać na odpowiedź. Komunikat przepisałeś z małym błędem.

Rzeczywiście, moja wina, że nie zajrzałam wcześniej do archiwum. Teraz już wiem, że problem tkwi w polskiej literce. Wszystko byłoby pięknie, ale nie potrafię sobie z tym poradzić. W jaki sposób zmienić nazwę użytkownika w documents and settings? E2rd poleca wątek: http://mozillapl.org/forum/post-49033.html#49033 ale moje rozumienie kolejnych kroków postępowania kończy się na punkcie 2 :/ Proszę o wyrozumiałe potraktowanie mojej ignorancji, nieudolności i zieloności w obchodzeniu się z takimi problemami (studiuję filologię polską;) ) i cierpliwość w wytłumaczeniu mi, co robić, za co z góry serdecznie dziękuję.

Już. Wykasowałam admina adminem, ochrzciłam konto nazwą bez polskich literek i jest dobrze:) ach te polskie robaczki...
Mońcio

Wróć do Klient poczty Thunderbird