Problem z wysłaniem maila
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem z wysłaniem maila
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.12) Gecko/20050915
Mam problem, od dłuższego czasu uzywam Mozilli i załaczonego w niej kuriera. Zawsze mi chodziło bez zarzutów, jednak od 2 dni nie moge wysłac maila. W momencie gdy chce wysłac pojawia mi sie komunikat " Nie można otworzyć pliku tymczasowego nsmail.html. Sprzwdź ustawienia katalogu roboczego i ponów próbe." Spotkaliscie sie z czym takim? Prosze o pomoc:)
- Dewil463
Re: Problem z wysłaniem maila
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
Są 2 możliwości:
1. Masz polską literkę w nazwie użytkownika Windows. W takim razie kaplica, nic z tym nie zrobisz. (Znaczysię możesz zmienić nazwę profilu Windows albo przenieść profil TB w inne miejsce, które w ścieżce nie ma plznaków). Po więcej info odsyłam do wyszukiwarki, bo było już o tym.
2. Nie masz pliterki - w takim razie usuń z profilu wszystkie pliki nsmail*.* przy wyłączonym TB. U mnie raz pomogło.
Edit: No tak, Ty piszesz o Mozilli, a ja o TB. Forum o Mozilli jest trochę niżej...
Ale wskazówki są nadal aktualne...
1. Masz polską literkę w nazwie użytkownika Windows. W takim razie kaplica, nic z tym nie zrobisz. (Znaczysię możesz zmienić nazwę profilu Windows albo przenieść profil TB w inne miejsce, które w ścieżce nie ma plznaków). Po więcej info odsyłam do wyszukiwarki, bo było już o tym.
2. Nie masz pliterki - w takim razie usuń z profilu wszystkie pliki nsmail*.* przy wyłączonym TB. U mnie raz pomogło.
Edit: No tak, Ty piszesz o Mozilli, a ja o TB. Forum o Mozilli jest trochę niżej...
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird