Mam zainstalwana wtyczke monitor schowka wersja 1.2.2005032101. Bezposrednio po instalacji wtyczka dziala poprawnei ale juz przy nastepnym wlaczeniu firefoxa juz jest klapa. W win2000 dzialalo idealnie. Miał ktos taka przypadłosc albo potrafi cos podpowiedziec?
pzdr
korjol
rozszerzenie "monitor schowka" w XP nie dziala
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
rozszerzenie "monitor schowka" w XP nie dziala
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
- korjol
- Z nami od: 31 stycznia 2005, 13:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050717 Firefox/1.0.6
Mam na jednym komputerze podobny problem, z tym że na drugim Monitor działa bezproblemowo. Oba mają XP Prof. Ten z dzialającym Monitorem ma SP2.
Wniosek z tego wyciągam taki, że któreś rozszerzenie wygryza Monitor Schowka, ale brakuje mi determinacji, żeby po kolei wyłączać kilkadziesiąt rozszerzeń
i testować.
Z ostatniej chwili: W tej chwili Monitor działa na obu kompach
. od ostatniego testu doinstalowałem/zaktualizowałem kilka rozszerzeń, więc nadal nie wiem, ki czort.
Przy okazji - masz ikonkę monitora schowka na pasku narxzędzi? Bo tam mozna go włączać i wyłączać, chociaż gdy rozszerzenie te jest zablokowane kliknie na ikonkę nic nie daje.
Wniosek z tego wyciągam taki, że któreś rozszerzenie wygryza Monitor Schowka, ale brakuje mi determinacji, żeby po kolei wyłączać kilkadziesiąt rozszerzeń
Z ostatniej chwili: W tej chwili Monitor działa na obu kompach
Przy okazji - masz ikonkę monitora schowka na pasku narxzędzi? Bo tam mozna go włączać i wyłączać, chociaż gdy rozszerzenie te jest zablokowane kliknie na ikonkę nic nie daje.
- Tomqoo
- Z nami od: 04 marca 2005, 09:27
• Strona 1 z 1