Mam mozille ff 3.6 i nie dziala mi odkad zainstalowalem.Za kazdym razem pojawia się biala strona a na dolnym pasku pojawia się napis ,,Zakończono". Dodam ze korzystam z ie6 bo tylko ona mi dziala. NIE MAM ANTYWIRUSA!!!
Mialem kiedys taki sam problem ale nie pamietam co zrobilem. Mam Windosa Home Edition (nie polecam) , interet-modem.
Nie wiem czy to wina winda czy neta?!Na konsoli bledow wyskakuje mi Błąd Składniowy?????
Błagam , pomóżcie bo nie długo youtube będzie dzial tylko na najnowszych przeglądarkach!!!!
Mozilla nie odpowiada po instalacjii
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Mozilla nie odpowiada po instalacjii
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; InfoPath.2)
- maniek19934
- Z nami od: 29 stycznia 2010, 16:28
Odp: Mozilla nie odpowiada po instalacjii
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2) Gecko/20100207 Namoroka/3.6
1.
No to może być przyczyna... zawirusowany komputer.
2.
Czyli to nie problem z Fx tylko z twoim komputerem.
3.
Skoro problem dotyczy systemu (a tak wynika z twojego opisu), proponuję zadzwonić do Microsoftu (numer w licencji) i zapytać się ich co zrobić aby np. IE 7 lub IE 8 działał. Płacisz - wymagasz. A przy okazji rozwiążesz problem innych przeglądarek.
4. Możliwe że łączysz się przez sieć korzystając z jakiegoś proxy. Sprawdź w ustawieniach IE (panel sterowania-opcje internetowe-połączenia) jeśli tak, to skonfiguruj Fx tak samo (narzędzia-opcje-zaawansowane-sieć-ustawienia)
5. Już chyba zakładałeś podobny temat: viewtopic.php?t=39184
6.
Na 99,99999% nie jest to wina dostawcy sieci, tylko wina systemu, bądź brak odpowiedniej konfiguracji (patrz pkt. 4).
7.
Nie tylko youtube - coraz większa ilość stron w końcu przestaje wspierać IE 6.
maniek199934 pisze:NIE MAM ANTYWIRUSA
No to może być przyczyna... zawirusowany komputer.
2.
maniek199934 pisze:korzystam z ie6 bo tylko ona mi dziala.
Czyli to nie problem z Fx tylko z twoim komputerem.
3.
maniek199934 pisze:Mam Windosa Home Edition
Skoro problem dotyczy systemu (a tak wynika z twojego opisu), proponuję zadzwonić do Microsoftu (numer w licencji) i zapytać się ich co zrobić aby np. IE 7 lub IE 8 działał. Płacisz - wymagasz. A przy okazji rozwiążesz problem innych przeglądarek.
4. Możliwe że łączysz się przez sieć korzystając z jakiegoś proxy. Sprawdź w ustawieniach IE (panel sterowania-opcje internetowe-połączenia) jeśli tak, to skonfiguruj Fx tak samo (narzędzia-opcje-zaawansowane-sieć-ustawienia)
5. Już chyba zakładałeś podobny temat: viewtopic.php?t=39184
6.
maniek199934 pisze:Nie wiem czy to wina winda czy neta?
Na 99,99999% nie jest to wina dostawcy sieci, tylko wina systemu, bądź brak odpowiedniej konfiguracji (patrz pkt. 4).
7.
maniek199934 pisze:nie długo youtube będzie dzial tylko na najnowszych przeglądarkach!!!!
Nie tylko youtube - coraz większa ilość stron w końcu przestaje wspierać IE 6.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
• Strona 1 z 1