Mam problem FF i pamięcią podręczną (tak myślę przynajmniej, że to o to chodzi aczkolwiek jako laik mogę się mylić) w Win 8. Laptop kupiony 4dni temu ( Samsunga Seria 3 NP350V5C-S0DPL) na początku net chodził okej, niestety po jakimś czasie wystąpił problem: stronki zaczęły się wolniej ładować i jeśli się załadowały to były rozjechane i bez grafik: przykład -> http://imageshack.us/photo/my-images/825/skrinv.jpg/, często się też zdarzyło, że stronki w ogolę nie chciały się załadować. Gdy wyczyszczę pamięć podręczną, wszystko działa ponownie ładnie - strony chodzą w miarę szybko(czasem się przycinają ale wejdą), nic się nie rozjeżdża, grafiki ładują bez problemu. Przez jakiś czas wszystko działa okej, niestety po "jakimś czasie" (owy czas jest różny, raz to parę godzin, raz 30min) ponownie następuje wyżej wymieniony problem i znowu muszę czyścić pamięć. Czy miał ktoś taki bądź podobny problem i wie jak go rozwiązać? (nie chce co 30min/parę godz. ciągle czyścić cache, bo to chyba nie na tym polega) Czy to faktycznie coś z pamięcia czy ze stylami Css czy z tym i tym?
Komputer działa bez problemu (nie zacina się, nie przegrzewa - w końcu mam go parędni, wiec dziwnie jakby już siadał