Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030804 Mozilla Firebird/0.6.1
axquan pisze:Gościu, zaczynasz mnie denerwować

Co próbujesz dowieść swoimi godnymi porzałowania historyjkami? Że akcjia jest do d... i tak nie ma sensu, a powiedz mi przez ciekawość, czemu? Bo zabiera się za to garstka osób nie mających związku z marketingiem? Tylko widzisz, my (a przynajmniej ja) robimy to co uważamy za słuszne.
sam jestes, za przeproszeniem, do dupy
chodzilo mi o plakat zapadajacy w pamiec, ale jezeli dla Ciebie pomysl/inicjatywa inna (czy w innej, kontrowersyjnej formie) niz popierane przez Ciebie jest do chrzanu i obraza Twoje uczucia duchowe, religijne, rasowe, milosc, pokoj, sex i **** wie co jeszcze to lepiej nie zabierac sie za takie gowno jak Mozilla, no bo po co?
a pamietasz reklamy RedBulla (z ptaszkiem), 7-up, telefon (taki chopek w bialych konturach) oraz wazniejsze postacie sa kolorowe, pozostale czarno-biale i pewnie inne?
zapadaja w pamiec, sa proste graficznie, chociaz z kolorystyka roznie bywa, taka reklama to z niepozorny, zabawny rysuneczek, ktory razem z innymi moze zlozyc sie w calosc
ale co ja pie*dole, pomyslow pelno a jakis nawiedzony kutafon obraza sie, lepiej odpuscmy sobie, bo po co userzy IE, Opery itp. maja uwarzac Mozille za tandete z powodu jakis zakichanych akcji
przeciez niektorzy urzszkodnicy nawet po kilku latach uzywania przykladowo Windowsa nie potrafia zainstalowac/usunac programu, czy zamiast ulatwic sobie zycie skrotami klawiaturowymi mecza sie jak wykonac jakac operacje myszka
jezeli ktos chce poznac mozille musi intensywnie z niej korzystac, by np. przygotowac sobie zestaw pluginow, szukac informacji
olac ta przegladarke, po co biedni userzy maja sie na niej zawiesc, bo sa zbyt leniwi by zajrzec na mozillapl.org/forum czy troche pomyslec!!
alleluja, ja juz sram przez ramie i to pod wiatr, odpuscmy lepiej te akcje, potem inni staja sie fanatykami, zakladaja RadioMozilla, RadioMakrobubel czy Radio OpenSraka i staja sie fanatykami!!
najlepsza reklama to dobra stronka, przejrzysta pomoc z rozpisanymi problemami i ich rozwiazaniami, pokaz mozliwosci i "bajerow" Mozilli, ktore moga zszokowac uzytkownikow przegladarek nie-mozillowatych, regularne tlumaczenia programu, newsy nie ograniczajace sie tylko do Mozilla w Polsce, newsy na zaprzyjaznionych stronkach, portalach, dolaczanie nowych wersji do czasopism mniej lub bardziej komputerowych czy do akcji wogule nie zwiazanych z mozilla, rekomendacje przez portale (ktos mial pomysl o wersjach dostosowanych specjalnie dla potrzeb jakiegos portalu), udzial w konferencjach, ludzie z ciekawosci wyprobuja przegladarke, zaczna polecac ja innym
duzo zalezy od samych programistow, czy mozilla bedzie zblizona rozmiarami i wymaganiami Opery?? czy nadal bedzie promowac W3C czy wprowadzac jakies "dodatki" dla sponsowow chcacych wprowadzac wlasne standardy
osobiscie mam gdzies akcje, rozne akcje kojarza mi sie zwykle z chala, nienajlepsza organizacja i takim podejsciem jak Twoje w przypadku mojego co prawda glupiego, ale jednak pomyslu
ja stawiam na przyzwoita stronke z supportem na jej lamach, chocby przez forum, jezeli przegladarka okaze sie rzeczywiscie dobra to w okresie nieaktywnosci IE pokaze swoje mozliwosci