1) Musimy zarejestrowac nasz team. Jaka nazwe wybrac? "Firefox.pl" - troche glupio, wszak tlumaczymy tez Thunderbirda, a team bedzie mial w swoich obowiazkach tlumaczenie wszystkich projektow "toolkit". Jakas propozycja?
2) Musze dzis jeszcze (nie musze, ale wowczas znowu sie o tydzien odwlecze) wyslac mail rejestracyjny naszego zespolu.
3) Glowa zespolu (czyli w tej sytuacji ja - chyba, ze macie cos przeciwko?) bedzie mial prawo zatwierdzania patchy CVSowych. Podczas naszego spotkania zle zrozumielismy jedna kwestie. Kazdy czlonek zespolu bedzie mial prawo do CVSa, ale tylko jedna osoba (i jej zastepca) bedzie miala prawo do zatwierdzania patchy (approval).
W sklad zespolu, ktory na razie nazywamy Firefox.pl wchodza:
Zbigniew Braniecki
Marek Stępień
Piotr Komoda
Piotr Pielach
Wadim Dziedzic
Stanisław Małolepszy
Irek Chmielowiec
Paweł Chmielowski
Jeśli coś pomylilem, prosze, poprawcie mnie jak najszybciej.
Oczywiscie w przyszlosci bedziemy mogli dowolnie modyfikowac sklad zespolu, i nie ma zadnej przeszkody aby dzialal on w ramach MozilliPL.
Problemy sa dwa. Po pierwsze nazwa, po drugie, jesli ja mam koordynowac zespol (czyli tak jak dotychczas - komunikacja z MF, Mozilla Europe, prasa, i pomoc przy roznych dziwnych rzeczach jak serwery, bugzilla) to ja musze byc tym ktory zatwierdza, czy wszyscy zgadzacie sie na to?
Prosze, zalatwmy to jak najszybciej, Peter chce nam pomoc i razem z Pikem jeszcze dzis mamy szanse na wlaczenie lokalizacji PR do CVSa! (z poprawionym helpem