MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Niewidoczny FireFox!!!!

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Niewidoczny FireFox!!!!

Postautor: sylwekK. » 02 stycznia 2005, 14:58

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322)

Mam dziwny problem. Po zaistalowaniu FF i importowaniu ulubionych łączy z internet eksploratora wszystko było OK. Jak zacząłem instalować wtyczki rozpoczęły się problemy - Firefox się uruchamia ale pracuje w tle i nie widać okna przeglądarki. Nie pomogło przeinstalowanie FF i restartowanie Winxp. Jedynym znakiem, że lisek działa jest menadżer zadań, gdzie widać proces i obszar jaki zajmuje w pamięci operacyjnej.
Co się dzieje???
sylwekK.
 

Re: Niewidoczny FireFox!!!!

Postautor: Strus » 02 stycznia 2005, 15:09

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20050101 Firefox/1.0

sylwekK. pisze:Nie pomogło przeinstalowanie FF i restartowanie Winxp


Usunołeś Chroma ? Pewnie nie i jakieś rozszerzenia daje czadu...
Strus
 
Posty: 301
Z nami od: 29 stycznia 2004, 18:03
Lokalizacja: Bochnia

Re: Niewidoczny FireFox!!!!

Postautor: deny07 » 02 stycznia 2005, 15:41

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0

Mam podobny problem, tyle że u mnie Firefox czasami nie zamyka się - tzn. przy zamykaniu przeglądarki okno zostaje zamknięte, ale proces istnieje. Dzieje się tak bardzo rzadko, ale zdarza się :(

System: WinXP PL SP2
Rozszerzenia:
Tabbrowser Extensions PL 1.12.2004120601
All-in-One Gestures 0.13.4
Disable Targets For Downloads PL 0.9
Bandwidth Tester PL 0.4.1
Paste and Go 0.4.1
deny07
 
Posty: 1
Z nami od: 02 stycznia 2005, 15:35
Lokalizacja: Sławno

Postautor: Alenson » 02 stycznia 2005, 15:59

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0

U mnie w sposób identyczny nie chciało się to-to uruchamiać. Tryb awaryjny również nie pomagał. Ratując profil, skasowałem z niego zawartość katalogu "extensions", robiąc mimo to, jego kopię na wszelki wypadek.
FF odpalił, a jaka wtyczka robiła problemy? Tego nie wiem, teraz nie instaluje ich wielu (mam łącznie 3).
Alenson
 
Posty: 77
Z nami od: 20 sierpnia 2003, 07:36
Lokalizacja: Szczecin

Postautor: buran » 02 stycznia 2005, 17:37

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0

U mnie jest to samo a mam tylko Tabbrowsera i Intall new theme.Najciekawsze jest że to samo się dzieje z IE.Podejrzewam że ma to coś wspólnego z Service P.2.Po zainstalowaniu SP2 zaczął mi nawalać Outlook Express i IE.
buran
 
Posty: 2
Z nami od: 02 stycznia 2005, 09:37
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Postautor: Kamil Z. » 02 stycznia 2005, 20:19

Przeglądarka: Firefox + rozszerzenia ;]

Mi się tak stało jak zamiast ściągnąć rozszerzenie zainstalowałem je od razu z internetu :P. Skasowałem profil i na nowo wszystko, ale nie było tego dużo :P.
Zrób sobie najlepiej kopie zapasową.
Kamil Z.

Obrazek
Kamil Z.
 
Posty: 86
Z nami od: 01 grudnia 2004, 15:26
Lokalizacja: Z domu. Nie z bloku :P.


Wróć do Przeglądarka Firefox

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Exabot [Bot], Garu, Google [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: