Witam serdecznie
Czy istnieje możlwiość utworzenia hasla dostępu do folderu lub całego prgramu?
Problem polega na tym iż z mojego komputera korzysta wiele osób, chciałbym aby osoby postronne nie mogły oglądać widomości z mojej skrzynki odbiorczej
Tak aby przy kazdym uruchamianiu programu lub probie przejzenia folderu skrzynki odbiorczej trzeba bylo wpisywac haslo uzytkownika
czy to jest mozliwe ?
jesli tak to jak to zrobic?
pozdrawiam
Hasło dla róznych użytkowników
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: Hasło dla róznych użytkowników
Przeglądarka: -
Adam M pisze:czy to jest mozliwe ?
W Mozilli - nie.
W Windows NT/XP, Linuxie itd. - jak najbardziej
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Mozna probowac przy pomocy IMAP
Jest inne rozwiazanie ale nie wiem czy twoj dostawca poczty je udostepnia. Jest nim sciaganie poczty przy pomocy serwera IMAP nie POP3. Dziala to zgubsza podobnie jak serwery NNTP do sciagania niusow. Czyli zamiast sciagac cale wiadomosci sciaga za kazdym razem ich naglowki tylko. A zeby przeczytac wiadomosc musisz sie polaczyc z serwerem a co za tym idzie wprowadzic haslo.
Najlepiej sie to sprawdza niestety w sieciach lokalnych gdzie masz szybki dostep do serwera poczty.
KM
Najlepiej sie to sprawdza niestety w sieciach lokalnych gdzie masz szybki dostep do serwera poczty.
KM
Kamyk1
A na garnku tak jak drut
Napisane było mniut!
Kubuś Puchatek
A na garnku tak jak drut
Napisane było mniut!
Kubuś Puchatek
- kamyk1
- Z nami od: 02 lipca 2002, 11:35
Re: Hasło dla róznych użytkowników
siegiel pisze:dlaczego dokładaja jakies super filtry.. a profilu nie mozna zrobic chronionego haslem?
Bo filtry się przydają każdemu, kto użył swego adresu gdziekolwiek w sieci
siegiel pisze:chyba jednak zostane przy nietoperzu
Nietoperek najlepszym klientem poczty jest. Dla mnie ma jednak dwie wady: nie ma niusów i nie jest darmowy
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite