MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

czytnik news i sortowanie monitorowanych watkow

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

czytnik news i sortowanie monitorowanych watkow

Postautor: piostem » 17 grudnia 2002, 14:27

Przeglądarka: -

witam,

jestem wlasnie podczas przesiadki z OE na Mozille (wreszcie udalo mi sie znalezc odpowiedni program do obslugi wielu kont IMAP i serwerow news) i mam w zwiazku z tym pytanie dotyczace funkcji monitorowania wybranych watkow w grupach dyskusyjnych.

W FAQ znalazlem:
Proszę zmienić sortowanie wiadomości, tak aby wiadomości były sortowane według Oznaczenia i Rosnąco (Widok >Sortuj). Jeżeli kolumna Oznaczone nie jest widoczna, należy kliknąć na ikonę strzałki w prawym górnym rogu panelu i zaznaczyć Oznaczone.

chcialbym sie dowiedziec czy:

1) istnieje mozliwosc zaznaczenia calego watku (w tej chwili zaznacza mi tylko pierwsza wiadomosc) ?

2) w momencie kiedy wybiore opcje sortuj -> oznaczenia wyswietla mi tylko zaznaczone wiadomosci, chcialbym aby byly to cale watki (czyli zaznaczone wiadomosci + odpowiedzi). dodatkowo w przypadku takiego sortowanie mozilla pokazuje liste wszystkich wiadomosci bez sortowania ich na watki, czy mozna to jakos zmienic ?

3) czy istnieje mozliwosc domyslnego ustawienia sorotwania tak aby w 1szej kolejnosci byly monitorowane watki, a potem najnowsze wiadomosci (OE cos takiego ma i ciezko mi bez tego nauczyc sie od nowa czytac newsy)

dodam, iz korzystam z Mozilli 1.2.1 (+polska nakladka jezykowa)

z gory bardzo dziekuje za pomoc

--
Piotr Stempkowski
piostem

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite