MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Kurier nie odbiera.

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Kurier nie odbiera.

Postautor: hosti » 12 stycznia 2003, 16:47

Przeglądarka: -

Witam.
Małe pytanie, dlaczego z pewnego forum gry napisze posta i ktos odpowie przychodzi mi powiadomienie, i teraz tak, jak sprawdzam poczte Kurierem to niby nic nie prszyszło, otwieram Outlooka i mi przychodzi powiadomienie. Ale np jak kumpel mi wysle maila, to kurier odbierze. Czy to jakaś anomaila na fora? :)
Prosze o pomoc i z góry thx.
Pozdrawiam serdecznie.
Polakom gratulujemy Auroxa Obrazek
hosti

Z nami od: 18 grudnia 2002, 12:35

Re: Kurier nie odbiera.

Postautor: mm_ » 12 stycznia 2003, 17:43

hosti pisze:Witam.
Małe pytanie, dlaczego z pewnego forum gry napisze posta i ktos odpowie przychodzi mi powiadomienie, i teraz tak, jak sprawdzam poczte Kurierem to niby nic nie prszyszło, otwieram Outlooka i mi przychodzi powiadomienie. Ale np jak kumpel mi wysle maila, to kurier odbierze. Czy to jakaś anomaila na fora? :)
Prosze o pomoc i z góry thx.

To bardzo dziwne :roll:
I prawde powiedziawszy... jakoś nie moge w to uwierzyć :wink: mam w zwiazku z tym pytanie - Czy możliwym jest, że list przychodzi po sprawdzeniu przez Ciebie skrzynki kurierem, a przezd sprawdzeniem outlokiem?

Mógłbyś coś dla siebie sprawdzić?
Zaznacz w outloku by pozostawiał wiadomości na serwerze przez 5 dni. Jak odbierzesz outlokiem, że przyszło coś z forum to spróbuj to odebrać kurierem. W ten sposób sprawdzisz, czy winny jest faktycznie kurier. Napisz jak Ci poszło.
mm_

Postautor: hosti » 12 stycznia 2003, 23:28

Juz jest ok poradziłem sobie, sprawdzałem kurierem i wiadomosci jeszcze nie dochodziły a ja juz odpaliłem Outlooka i tam doszły, dlatego takie "anomalie" :)
Pozdrawiam serdecznie.
hosti

Postautor: hosti » 15 stycznia 2003, 20:03

Eh a jednak pomyłka a juz nabrałem zaufania do Kuriera. Myślałem ze juz odbiera caą poczte i uzywałem teraz przez okres 5 dni tylko jego nie wchodząc na Outlooka. I dzisiaj postanowiłem sprawdzic. I co sie okazało na skrzynce z forum lezy 5 odpowiedzi zaleglych juz 3 dni wstecz. Co to moze byc za anomalia :x
Pozdrawiam serdecznie.
hosti

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite