MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Nie działa www.youtube.com

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Nie działa www.youtube.com

Postautor: kvh1889 » 07 stycznia 2007, 12:50

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1

Mam problem z wieloma stronkami m.in.: z youtube.com i inne
Nie wyświetlają mi się one, a jak już, to nie całkowicie. POomocy!!!
kvh1889
 
Posty: 1
Z nami od: 07 stycznia 2007, 12:45

Postautor: kiszka » 26 stycznia 2007, 23:15

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1

mi się zacina całkowicie mozilla przy próbie otwarcia youtube i myspace :/ powoli zaczyna mnie to irytować.

O co chodzi?!
kiszka
 

Postautor: TomekNH » 27 stycznia 2007, 14:16

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1

TomekNH
 
Posty: 586
Z nami od: 13 kwietnia 2006, 19:03

Postautor: fef212 » 11 lutego 2007, 10:24

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1

Akurat w tym przypadku standardowa diagnostyka moze byc niewystarczajaca. Mnie np wywala kod strony, gdy klikne na link z youtube. Wszystko jest ok, gdy otworze filmik z youtube zamieszczony np na maxiorze. Problem lezy po stronie przegladarki, a raczej cos z ustawieniami (czy cos) firefox vs winda. Kumple tez mowili o tym problemie, a uzywaja "czystych" przegladarek tzn. bez motywow, rozszerzen itp. U nich raz wideo zaskoczy, raz maja to co ja. U mnie przegladanie materialow z youtube owego czasu bylo mozliwe czasem, teraz jest niemozliwe. Objawy i problem juz opisalem. Jakies pomysly??

Win xp prof, firefox najnowszy na biezaco. antywir, firewall skonfigurowane poprawnie, tzn. wczesniej nie mialem problemow z zabezpieczeniami vs przegladarka. Od lat uzywam stalego zestawu oprogramowania netowego.
fef212
 
Posty: 38
Z nami od: 22 lutego 2005, 02:53
Lokalizacja: Poziom 4 Sektor BETA

Postautor: Carex » 11 lutego 2007, 13:09

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1

No, chyba wszyscy mamy taki problem ze stronką youtube.com :evil: No, cóż - ja jak mam ogladać jakiś clip na tej stronie, to kopiuje adres włączam Operę 8) wklejam adres do pska adresowego i bezproblemowo odtwarza mi clipa :P

Dziwne: na FF 2.0 odważało mi bez większego problemu, a teraz jak zaktualizowałem, to znowu zaczęły się problemy :/

A tak swoją drogą, to mój pierwszy postna forum, więc chciałbym wszystkich przywitać ;)
Carex
 
Posty: 1
Z nami od: 11 lutego 2007, 11:28

Postautor: Shooter » 13 lutego 2007, 00:54

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1

U mnie i nie tylko w u mnie z youtube jest wszystko ok. Może sprawdźcie wtyczke flashplayer
Shooter
 
Posty: 73
Z nami od: 10 listopada 2006, 15:10

Problem z YouTube błąd "Server: Apache" zamiast fi

Postautor: stu » 11 kwietnia 2007, 21:25

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3

Po kliknięciu na jakikolwiek filmik w servisie youtube.com to pojawia mi się coś takiego:
Kod: Zaznacz cały
"Server: Apache
Set-Cookie: watched_video_id_list=3afd6222e7cd12151b76da35b22913caWxgAAABzCwAAADdBNFVZRUdFZEhzcws
AAABDNWtwa1lVUFZQSXMLAAAAUEFhVk5tUmZXYWdzCwAAAFk4RWRYRjYxRDRZcwsAAABmdzJtYWU0WE
w4OHMLAAAAWkx6SlRqVkZZUGNzCwAAAFJ3STQ4WURGUXRNcwsAAAA4RUEtbmZNZ19DZ3MLAAAAV2N5
Q21jek8wLVlzCwAAAEc5akxTZUdOZHBncwsAAABqYWhhUjNNVUxZOHMLAAAANFRuLUxkUlluVElzCwAAADl
OZmRacE5LaEtRcwsAAABOVGpRZmNDOG5Xc3MLAAAAMUQtbUgyalRIQVVzCwAAAFg5Q3I0TDZiYjQwcwsA
AABvZTY5MlRad3FfVXMLAAAANzR5YnZpQktrMG9zCwAAAF8xXzByS1VvQm1BcwsAAABZZXZFWXRuelkwSX
MLAAAARHNHQ3VXSnpfTWtzCwAAAE9RREpxUjJxR3Y4cwsAAABpcTNPM3Q2UzF0OHMLAAAAWnY1elh1TjhvMEU=; path=/; domain=.youtube.com
Set-Cookie: watched_video_id_list=3afd6222e7cd12151b76da35b22913caWxgAAABzCwAAADdBNFVZRUdFZEhzcws
AAABDNWtwa1lVUFZQSXMLAAAAUEFhVk5tUmZXYWdzCwAAAFk4RWRYRjYxRDRZcwsAAABmdzJtYWU0WE
w4OHMLAAAAWkx6SlRqVkZZUGNzCwAAAFJ3STQ4WURGUXRNcwsAAAA4RUEtbmZNZ19DZ3MLAAAAV2N5
Q21jek8wLVlzCwAAAEc5akxTZUdOZHBncwsAAABqYWhhUjNNVUxZOHMLAAAANFRuLUxkUlluVElzCwAAADl
OZmRacE5LaEtRcwsAAABOVGpRZmNDOG5Xc3MLAAAAMUQtbUgyalRIQVVzCwAAAFg5Q3I0TDZiYjQwcwsA
AABvZTY5MlRad3FfVXMLAAAANzR5YnZpQktrMG9zCwAAAF8xXzByS1VvQm1BcwsAAABZZXZFWXRuelkwSX
MLAAAARHNHQ3VXSnpfTWtzCwAAAE9RREpxUjJxR3Y4cwsAAABpcTNPM3Q2UzF0OHMLAAAAWnY1elh1TjhvMEU=; path=/; domain=.youtube.com
Set-Cookie: watched_video_id_list=3afd6222e7cd12151b76da35b22913caWxgAAABzCwAAADdBNFVZRUdFZEhzcws
AAABDNWtwa1lVUFZQSXMLAAAAUEFhVk5tUmZXYWdzCwAAAFk4RWRYRjYxRDRZcwsAAABmdzJtYWU0WE
w4OHMLAAAAWkx6SlRqVkZZUGNzCwAAAFJ3STQ4WURGUXRNcwsAAAA4RUEtbmZNZ19DZ3MLAAAAV2N5
Q21jek8wLVlzCwAAAEc5akxTZUdOZHBncwsAAABqYWhhUjNNVUxZOHMLAAAANFRuLUxkUlluVElzCwAAADl
OZmRacE5LaEtRcwsAAABOVGpRZmNDOG5Xc3MLAAAAMUQtbUgyalRIQVVzCwAAAFg5Q3I0TDZiYjQwcwsA
AABvZTY5MlRad3FfVXMLAAAANzR5YnZpQktrMG9zCwAAAF8xXzByS1VvQm1BcwsAAABZZXZFWXRuelkwSX
MLAAAARHNHQ3VXSnpfTWtzCwAAAE9RREpxUjJxR3Y4cwsAAABpcTNPM3Q2UzF0OHMLAAAAWnY1elh1TjhvMEU=; path=/; domain=.youtube.com
Cache-Control: no-cache
Keep-Alive: timeout=300
Content-Type: text/html; charset=utf-8
Transfer-encoding: chunked

2a1
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/1999/REC-html401-19991224/loose.dtd">


<html>

<!-- machid: 306 -->
<head>

...."


....I tak dalej a nie strona z filmem, niewie co mam zrobic z tym problemem.

normalinie juz od lutego mam problemy z you tube. Najpierw pojawiał się tylko górny baner menu Youtube.com i nic pozatym, gdy zrobiłem jak na jakimś forum radzili czyli zmieniłem w opcjach firefoxa sposób łączenia sie z internetem przez proxy to pomogła, ale od połowy marca mam taki problem jak napisałem na początku. Szlak mnie już trafia niewiem co z tym problemem zrobić.
Mam XP,
FireFox 2.0.0.3
Neostrada 512MB

Pomocy
stu
 

Postautor: helios » 15 kwietnia 2007, 12:28

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.3) Gecko/20060601 Firefox/2.0.0.3 (Ubuntu-edgy)

To co widzisz to właśnie strona z filmem. Nie wiem tylko dlaczego dostajesz nagłówki i źródło... Próbowałeś standardowej diagnostyki? Może coś jest nie tak z wtyczką Flasha? Jak już strona otworzy Ci się w taki sposób, zobacz w narzędzia->informacje o stronie co zawiera pole "typ". Jeśli to coś innego niż "text/html", podaj tę wartość.

PS Trochę rozwaliłeś układ forum swoim komentarzem. Spokojnie możesz złamać linie, będzie się łatwiej przeglądało.
helios
 
Posty: 217
Z nami od: 10 sierpnia 2005, 18:15
Lokalizacja: Gdańsk

Postautor: kuczak » 10 maja 2007, 18:01

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2

Ja mam do Was prośbę . Strona youtube.com mi się otwiera i nawet wszystko widać , ale nic nie słychać . Zainstalowałem kodeki flasha itp. i nic...
Może ktoś miał podobną sytuację ??Podzielcie się dobrą radą .Dzięki i pozdrawiam.
kuczak
 

Postautor: alex104 » 13 maja 2007, 14:50

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

mi nic nie dziala a youtube. flashplayer i javascript zainstalowane i nadal nie dziala... ocb?
alex104
 

Postautor: Gość » 20 maja 2007, 12:25

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3

mi tez nie działa youtube :/ otwiera mi się stron, na początku wszystko okej..wybieram filmik, włączam play i NIC, cały czas jest loading loading i loading:/:/ i filmik sie nie odtwarza :( wiecie co z tym zrobić?:(
też mam XP i mozille
Gość
 

Postautor: mrq » 09 czerwca 2007, 20:25

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4

No u mnie jest to samo, ale właśnie dziwne jest to, że tylko czasami się tak dzieje, a czasem wystarczy, że wytne z adresu kod klipu, wejdę na główną youtube i dopiero wkleję id filmiku i wtedy ładuje się poprawnie (?!?!?!?!?!)

Generalnie zamiast strony wyświetla mi kod kiedy otwieram linki youtube z zewnętrznych aplikacji (np gg/tlen) ale nie tylko,bo też na przykład nie ma opcji żebyym dał rade np otworzyć link "Play all" w playliście albo quickliście...

Co robić?
mrq
 

Postautor: mrq » 11 czerwca 2007, 20:19

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4

poza tym na niektorych filmikach flashowych od razu pasek postepu sie napelnia chociaz oczywiscie film sie laduje... skutkuje to tym, ze po dojsciu do konca obecnie zaladowanej czesci film sie konczy zamiast czekac na dalsza czesc no i oczywiscie nie widac ile juz sie sciagnelo...

pomocy?
mrq
 

Postautor: Marcelka » 22 listopada 2007, 02:04

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl; rv:1.8.1.9) Gecko/20071025 Firefox/2.0.0.9

Ja też mam problem z YouTube i bardzo proszę o pomoc. Do tej pory działało bez zarzutu,a od wczoraj,jak włączam filmik,to on do połowy się sciąga,a potem wraca do początku i w ogóle nie rusza,nic nie działa. Co mam robić?
Marcelka
 

Postautor: E2rd » 22 listopada 2007, 21:47

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl; rv:1.8.1.9) Gecko/20071025 Firefox/2.0.0.9

Zrobić trochę wolnego miejsca na dysku, żeby filmik mógł się ściągnąć do pamięci podręcznej?
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi :)
E2rd
Moderator
 
Posty: 3938
Z nami od: 26 marca 2002, 23:16

Postautor: Elmo II » 18 grudnia 2007, 12:35

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11

Potwierdzam. Wyczyszczenie pamięci podręcznej rozwiązało problem :)
Elmo II
 

Postautor: Gość » 14 stycznia 2008, 17:56

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Mi też nie działa YouTube. Da się wejść normalnie na stronę ale gdy chcę coś obejrzeć wyskakuje taki komunikat"

"Masz wyłączoną obsługę języka JavaScript lub używasz starej wersji odtwarzacza Flash Player firmy Adobe. Pobierz najnowszy program Flash Player"

Zainstalowałem nową wersję 9,0,115,0 ale nadal nie dziala. Co jeszcze trzeba zrobić aby w końcu YouTube zaczą działać normalnie?
Gość
 

Postautor: marcin_f » 14 stycznia 2008, 19:35

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-GB; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11

Może Adblock albo firewall Ci wycina za dużo?
Co nieco o konfiguracji Fx i Tbirda (i paru innych programów).
marcin_f
 
Posty: 282
Z nami od: 02 grudnia 2005, 09:04
Lokalizacja: Warszawa

Postautor: Gość » 18 stycznia 2008, 18:07

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)

to nie to... mam tak samo :/ i kij wie o co chodzi :/
Gość
 

Postautor: Tomek » 20 stycznia 2008, 21:03

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.11) Gecko/20071204 Ubuntu/7.10 (gutsy) Firefox/2.0.0.11

i oczywiście obydwoje wyczyściliście pamięć podręczną? Czy tylko się dopisaliście bez czytania wątku?
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Tomek
Moderator
 
Posty: 8903
Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Lokalizacja: pewna śliczna kotlina

Następna

Wróć do Przeglądarka Firefox

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: