czasami jak podczas pobierania grupy dyskusyjnej mam zwis lacza (chwilowy brak transmisji) to pobieranie zatrzymuje sie w polowie i po postawieniu lacza nie sciaga dalej- ale to jush pol biedy , daje zatrzymaj klikam znowu na grupe i mozilla pobiera od nowa , a potem jak czytam to w polowe watkow mam podwojne posty a czasami nawet "posiudme" (jesli tak mozna napisac)
druga sprawa to szukaj "temat lub nadawca zawiera" wpisuje cos ladnie znajduje ok , ale po restarcie mozilli grupia zmienia swoje wlasciwosci i przezuca sie na "wszystkie watki" zamiast "nieprzeczytane watki"
i w sumie w opcjach gdzies mozna by wtulic zakladke ze wszystkie nowo zasubskrybowane grupy beda "nieprzeczytane watki" i "sortuj wedlug watku malejaco" - tak zeby kazdy raz wybral sobie swoje preferencje i potem jush te opcje standardowo byly
...jeszcze mi sie cos przypomnialo ... jak zasubskrybujemy sobie server grup dyskusyjnych i w wyszukiwaczce chce znalesc jakas grupe to jak wpisze wyrazenie "pecet pl" to nieznajduje grupy "pl.comp.pecet" ... moze by przerobic to tak jak jestr w oupsluku ze nie musi byc dokladnie ta sama trec ale wyrazy znajdujace sie w nazwie grupy
to tyle moich wypocin ... co wy na to?
podwojnie pobierane grup dyskusyjnych
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite