MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

mozilla nie odpala...

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

mozilla nie odpala...

Postautor: docent » 28 grudnia 2007, 23:33

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.2)

witam mam taki problem ... jeszcze sie z nim nie spotkalem do tej pory wszystko mi chodzilo ok wstaje rano :) nie ma neta ale ok spiesze sie do pracy :) wieczorem nie ma dalej troche powalczylem ale nic wiec w koncu pomyslalem ze moze zadziala na explorer no i upss dziala czyli net jest a mozilla zadnej strony nie chce wyswietlic ...reinstalowalem , czyscilem ciasta , rejestr i akie tam inne ale nic nie pomaga prosze o pomoc... z gory dziekuje...Docent
docent
 

Re: mozilla nie odpala...

Postautor: kabzior » 28 grudnia 2007, 23:40

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.11) Gecko/20071128 Iceweasel/2.0.0.11 (Debian-2.0.0.11-1)

start -> uruchom
Kod: Zaznacz cały
ścieżka/do/firefox.exe -safe-mode


i sprawdź czy działa.

Dalej - antywirusy i firewalle - blokowanie i regułki, sprawdzić, usunąć zezwolenia i dodać od nowa.

Tyle na początek.
kabzior
 
Posty: 663
Z nami od: 11 sierpnia 2006, 19:18
Lokalizacja: Łódź

Nadal nic

Postautor: Saperek » 01 stycznia 2008, 14:26

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)

Witam. Również mam taki problem (akurat na nowy rok, heh) Nie działa mi firefox, natomiast cała reszta śmiga, zrobiłem to, co Kabdzior polecił. Ale nadal nic. dodałem zezwolenia w zaporze, antywirus też mi go nie blokuje.

Czy można zrobic coś jeszcze ?
Pozdrawiam
Saperek
 

Postautor: Tens » 01 stycznia 2008, 20:23

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11

Jaki antywirus/firewall?
Pytaj w taki sposób, w jaki oczekujesz odpowiedzi.
Tens
 
Posty: 1886
Z nami od: 28 września 2006, 18:09

Postautor: zielona... » 03 stycznia 2008, 12:49

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)

co się zdieje? również nie mogę odpalić firefoxa. już go przeinstalowywałam i nic :( a explorer chodzi :evil:
zielona...
 

Postautor: Tomek » 03 stycznia 2008, 12:54

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9b2) Gecko/2007121120 Firefox/3.0b2

@zielona - a zadałaś sobie trud i oczywiście Standardową Diagnostykę przeprowadziłaś solidnie, dokładnie i do końca? Sprawdź też firewalla/antywirusa


(to mało ciekawe w kółko powtarzać to samo bo niektórzy nie potrafią powiedzieć czy wykonali SD....)
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Tomek
Moderator
 
Posty: 8928
Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Lokalizacja: pewna śliczna kotlina


Wróć do Przeglądarka Firefox

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: