MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Firefox nie chce się włączyć

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Firefox nie chce się włączyć

Postautor: tomus » 24 grudnia 2009, 12:43

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB6.3; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; eSobiSubscriber 2.0.4.16; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; OfficeLiveConnector.1.4; OfficeLivePatch.1.3; AskTB5.4)

Witam! Dzisiaj właczyłem sobie normalnie Firefoxa wersja 3.5.6 i po prostu weszłem na jakąś strone Firefox się zawiesił więc go wyłączyłem i od tego momentu nie chce się włączyć. Próbowałem reinstallować parę razy, czyściłem rejestr i nic.
Szczegóły błędu:
Add-ons: {B13721C7-F507-4982-B2E5-502A71474FED}:2.2.0.102,{CAFEEFAC-0016-0000-0014-ABCDEFFEDCBA}:6.0.14,{20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b}:1.1,{972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd}:3.5.6
BuildID: 20091201220228
CrashTime: 1261654909
InstallTime: 1261654200
ProductName: Firefox
SecondsSinceLastCrash: 298
StartupTime: 1261654908
Theme: classic/1.0
Throttleable: 1
URL:
Vendor: Mozilla
Version: 3.5.6

Zgłoszenie to zawiera ponadto informacje na temat stanu programu w momencie wystąpienia awarii.
tomus
 

Odp: Firefox nie chce się włączyć

Postautor: Grzegorz » 25 grudnia 2009, 17:48

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.3a1pre) Gecko/20091224 Minefield/3.7a1pre

tomus pisze:Próbowałem reinstallować parę razy, czyściłem rejestr i nic.

Na początek wyczyść pamięć podręczną przeglądarki: Firefox > Narzędzia > Wyczyść dane prywatne, jeśli nie pomoże wykonaj Standardową diagnostykę.

Czytaj ze zrozumieniem i upewnij się, że kopia profilu została wykonana. Jeśli problem nie ustąpi, poinformuj o przebiegu diagnostyki. Napisz, co wniosło stworzenie nowego profilu oraz uruchomienie przeglądarki w trybie awaryjnym.
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.

Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Grzegorz
Moderator
 
Posty: 7466
Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33

Odp: Firefox nie chce się włączyć

Postautor: Martynos » 26 grudnia 2009, 15:25

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/532.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/4.0.249.43 Safari/532.5

Też miałam problemy z włączaniem Firefoxa, ale to trochę inaczej wyglądało. Wystarczyło (w moim przypadku) uruchomić ponownie komputer i wszystko działało.
Martynos
 
Posty: 38
Z nami od: 26 grudnia 2009, 14:55

Odp: Firefox nie chce się włączyć

Postautor: masa777 » 01 stycznia 2010, 13:07

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; InfoPath.2)

Witam!
Mozilla nie włącza się. Po kilku reinstalkach nic nie pomaga. Co robić?
Pokazuje się to:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9b2a41444e2ab6e4.html
masa777
 

Odp: Firefox nie chce się włączyć

Postautor: Grzegorz » 01 stycznia 2010, 13:42

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.3a1pre) Gecko/20091230 Minefield/3.7a1pre

masa777 pisze:Po kilku reinstalkach nic nie pomaga. Co robić?

Nauczyć się czytać, następnie przeczytać odpowiedzi, które już padły m.in. w tym wątku. Zastosować się do instrukcji Standardowej diagnostyki, ze szczególnym uwzględnieniem utworzenia nowego profilu.
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.

Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Grzegorz
Moderator
 
Posty: 7466
Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33

Odp: Firefox nie chce się włączyć

Postautor: przemekb » 03 stycznia 2010, 15:33

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729)

GrzegorzJZD pisze:
tomus pisze:Próbowałem reinstallować parę razy, czyściłem rejestr i nic.

Na początek wyczyść pamięć podręczną przeglądarki: Firefox > Narzędzia > Wyczyść dane prywatne, jeśli nie pomoże wykonaj Standardową diagnostykę.

Jaj wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki kiedy nie można jej uruchomić?
przemekb
 

Odp: Firefox nie chce się włączyć

Postautor: Tomek » 03 stycznia 2010, 16:55

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.9.1.5) Gecko/20091123 Iceweasel/3.5.6 (like Firefox/3.5.6; Debian-3.5.6-1)

Wykonaj Standardową Diagnostykę. 2x już to padło w tym wątku! Do czasu aż sam tego nie zrobisz nikt nie będzie w stanie ci pomóc.
Poza tym - przy pisaniu postów wyskakuje ci żółta ramka w której jak byk stoi że SD należy wykonać. Czy sądzisz że ignorowanie naszych porad przyśpieszy cokolwiek?
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Tomek
Moderator
 
Posty: 8924
Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Lokalizacja: pewna śliczna kotlina

Odp: Firefox nie chce się włączyć

Postautor: miśkidwa » 01 listopada 2011, 17:24

Przeglądarka: Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; Edition Campaign 21; pl) Presto/2.9.168 Version/11.52

witam mam problem i SD nie pomaga w żaden sposób przeglądarka zachowuje się tak jak by nie było dostępu do sieci macie jakiś pomysł??
miśkidwa
 

Odp: Firefox nie chce się włączyć

Postautor: Grzegorz » 01 listopada 2011, 19:34

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:9.0a2) Gecko/20111031 Firefox/9.0a2

1. Sprawdź czy sieć jest.
2. Sprawdź czy Firefox nie jest blokowany przez oprogramowanie zabezpieczające (internet security, firewall, antywirus).
3. Sprawdź na nowym profilu lub w Firefoksie Portable.
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.

Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Grzegorz
Moderator
 
Posty: 7466
Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33


Wróć do Przeglądarka Firefox

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: