Kiedy 1.5PL ?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Kiedy 1.5PL ?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.4) Gecko/20030624
Kiedy można będzie zobaczyć MozillePL 1.5 ? Już się nie moge doczekać 
- dzafer
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5a) Gecko/20030728 Mozilla Firebird/0.6.1
Ja też się nie mogę doczekać, ale na całą rodzinę Mozilli. Bo ja osobiście używam firebirda i thunderbirda, a brat, siostra i tato (nawet on się przekonał) MozilliPL, aktualnie 1.5 RC2
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich
- Użytkownikus
Przeglądarka: Links (0.98; Linux 2.4.20-xfs i686; 128x48)
Szczęśliwa Jaszczurza Rodzina
U mnie w domu jest tylko Mozilla [1.4.1 PL] na Linuxie i awaryjnie na windzie [rzadko odpalany system ;P] Firebird
Żona też używa Mozzi, a dzieciaka to już od małego uczę ;P teraz bardzo podoba mu się pingwinek przy ładowaniu Linuxa i zawsze chce go oglądać...
Gady górą ;P
A i też nie mogę się doczekać 1.5 PL
U mnie w domu jest tylko Mozilla [1.4.1 PL] na Linuxie i awaryjnie na windzie [rzadko odpalany system ;P] Firebird
Żona też używa Mozzi, a dzieciaka to już od małego uczę ;P teraz bardzo podoba mu się pingwinek przy ładowaniu Linuxa i zawsze chce go oglądać...
Gady górą ;P
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.5) Gecko/20031007
KLAPEK pisze:Szczęśliwa Jaszczurza Rodzina
Gady górą ;P
jo tyż chętnie, o ile nie będzie się tak wywalać co chwilę ja toto z www.mozilla.org
- maHo
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.5a) Gecko/20030728 Mozilla Firebird/0.6.1
za chwilę od nowa chyba będe ustawiać sobie firebirda: opcje + dodatki i chciałbym by już to był nowy... ale mimo całej tej niecierpliwości to niech team MozilliPL nie śpieszy się a pracuje rzetelnie, bez błędów itd... 
- Taeril -
- Taeril
- Z nami od: 23 września 2003, 22:18
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007
maHo pisze:jo tyż chętnie, o ile nie będzie się tak wywalać co chwilę ja toto z www.mozilla.org
Eee... Bez Przesady, od wydania 1.5 w wersji angielskiej ćwiczę ją w pracy i jest stabilna. W domu mam polską Mozillę RC1 bo czekając na 1.5 final nie chciało mi się przechodzić instalacji do RC2, i też jest w porządku.
A zgodnie z tematem to czekam, cierpliwie i mam nadzieję, że już niedługo pojawią się trzy najnowsze potomki gadów w polskim wydaniu.
Pozdrawiam,
At124
At124
- At124
- Z nami od: 22 września 2002, 21:31
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite