MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Nie udało się nawiązać połączenia

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Nie udało się nawiązać połączenia

Postautor: mmmateusz » 18 marca 2012, 21:25

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:10.0.2) Gecko/20100101 Firefox/10.0.2

Mam problem gdy wyszukuje przez google frazę np cisco wyskakuje mi błąd :
Nie udało się nawiązać połączenia Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem http://www.google.pl.
na innym kompie jest ok. Inne frazy mogę wyszukiwać inny problem jest ze strona wiocha.pl nie wczytuje się ona mam białe tło na innym kompie tez ok nie wiem co sie dzieje. czyściłem cookies itp i nic
mmmateusz
 

Odp: Nie udało się nawiązać połączenia

Postautor: Locien0 » 23 marca 2012, 16:44

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:11.0) Gecko/20100101 Firefox/11.0

Mam podobny problem, losowe strony nie działają i pojawia się ten sam błąd ( w moim przypadku także w kwestii wyszukiwania słowa "cisco"). Nie zauważyłem żadnej regularności- są to pojedyncze strony z różnych serwisów. Problem ten pojawił się stosunkowo niedawno (zapewne po instalacji którejś z kolejnych aktualizacji). Problem ten nie występuje na innej przeglądarce (Google Chrome), jeśli chodzi o te same pojedyncze przypadki (nie używam jej).
Locien0
 

Odp: Nie udało się nawiązać połączenia

Postautor: Locien0 » 23 marca 2012, 16:46

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:11.0) Gecko/20100101 Firefox/11.0

EDIT:
Taka sama sytuacja w przypadku firefox portable.
Locien0
 

Odp: Nie udało się nawiązać połączenia

Postautor: mmmateusz » 24 marca 2012, 14:13

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:10.0.2) Gecko/20100101 Firefox/10.0.2

ro nie jestem sam skanowałem kompa rożnymi skanerami i nic
mmmateusz
 

Odp: Nie udało się nawiązać połączenia

Postautor: Klinkier » 25 marca 2012, 16:40

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:11.0) Gecko/20100101 Firefox/11.0

Witam!
Mam ten sam problem co kolega Locien0. Losowe strony wyrzucają błąd nawiązania połączenia (u mnie np podczas logowania się do Google Reader lub próby znalezienia słowa/wejścia na stronę "artlantis"). Jeszcze na początku tygodnia wszystko działało, problem pojawił się w ciągu 2-3 dni. Nie pomogło czyszczenie historii, ciasteczek, reinstalacja Firefoxa. Skanowanie systemu również nie wykazało żadnych anomalii.
Klinkier
 
Posty: 1
Z nami od: 25 marca 2012, 16:34


Wróć do Przeglądarka Firefox

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Exabot [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: