Witam,
od kilku dni nie moge polaczyc sie z poczta, ani z internetem za pomoca Mozilli (1.03). Zawsze otrzymuje ten sam komunikat "Failed to connect to server XXX", gdzie XXX to nazwa serwerow pocztowych lub strony startowej (Google), czy jakiejkolwiek innej strony z ktora probuje sie polaczyc.
Mam lacze stale. Mozilla 0.9.... dzialala bez problemw. Zaraz po zainstalowaniu Mozilla 1.03 tez dzialala, natomiast nie pamietam, czy sprawdzalem wtedy poczte.
O odpowiedz prosze na forum lub na adres marszyp@wp.pl , bo innej poczty jak na razie nie moge przeczytac.
Pozdrawiam
Marcin
failed to connect to server
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: failed to connect to server
Przeglądarka: -
Nawigator > Plik > Pracuj w trybie online ?
zakładając ze w ogole połaczenie z siecią jest...
zakładając ze w ogole połaczenie z siecią jest...
- pbartecki
- Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31
Jak z łączem jest wszystko OK, to sprawdź może ustawienia serwera proxy.
Ja się rozpędziłem, w Host SOCKS wpisałem niepotrzebnie adres serwera i przez kilka dni (zanim doszedłem do przyczyny błędu) nie mogłem połączyć się z serwerami pocztowymi. Co lamer to lamer
- oczywiście mówię o sobie.
Ja się rozpędziłem, w Host SOCKS wpisałem niepotrzebnie adres serwera i przez kilka dni (zanim doszedłem do przyczyny błędu) nie mogłem połączyć się z serwerami pocztowymi. Co lamer to lamer
- piotr_79
Dzieki za odzew, ale niestety nadal nic nie dziala.
Mam bezposrednie polaczenie kablowe; inne programy korzystajace z tego polaczenia dzialaja. Podejrzewam, ze cos w Mozilli przestawilem, ale nie mam pojecia co.
Pracuje online. Serwer proxy jest ustawiony na bezposrednie polaczenie kablowe.
Za chwile wyjezdzam i wracam jutro wieczorem, wiec prosze wybaczyc, ze nie odpowiem od razu w tym czsie.
Z tej rozpaczy nawet przeinstalowalem WIN i nic nie pomoglo.
Mam bezposrednie polaczenie kablowe; inne programy korzystajace z tego polaczenia dzialaja. Podejrzewam, ze cos w Mozilli przestawilem, ale nie mam pojecia co.
Pracuje online. Serwer proxy jest ustawiony na bezposrednie polaczenie kablowe.
Za chwile wyjezdzam i wracam jutro wieczorem, wiec prosze wybaczyc, ze nie odpowiem od razu w tym czsie.
Z tej rozpaczy nawet przeinstalowalem WIN i nic nie pomoglo.
- marcin
- Z nami od: 31 maja 2002, 23:19
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite