Mozilla 1.0 wreszcie
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: -
Jeszcze nie ale juz za chwile ... za to dzieki tej stronei odkrylem ze mozna juz PGP podpiac co niniejszym uczynilem
I nawet dziala
Szkoda tylko ze zasialem gdzies moj stary klucz 
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
POlska wersja czego? PGP? Nie wiem, jak ktos zrobi.
Mozilli? ... nadal najnowsza 'stabilna/oficialna' jest RC3
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
Magazyn LOOP
Magazyn LOOP
- wariat
Re: Mozilla 1.0 wreszcie
Domel pisze:Kiedy polska wersja?
Oj, jesteście niepoprawni, chyba Was rozpieściliśmy
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
Re: Mozilla 1.0 wreszcie
GmbH pisze:Oj, jesteście niepoprawni, chyba Was rozpieściliśmyW 10 minut nie zrobię nowego wydania
Będzie albo dzisiaj w nocy (0:00) albo jutro po 20:00. Btw. Na FTP na razie nic nie ma
Zaraz zaraz czyli jednak wyszla 1.0 Eng??? Na strorni bylo jeszcze przed chwila napisane ze to jescze nie i ze ostatnie dopieszczanie nastepuje ... ale faktycznie zniknelo? Czyli jednak jest 1.0? Tozto rewolucja na skale swiatowa!
- Gość
Kurka jak to jest ze caly czas robie w kolko rto samo a raz pisze jako ja a raz jako gosc ... Magilla zapomina ze ja to ja? 
Magazyn LOOP
Magazyn LOOP
- wariat
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite