Mianowicie korzystam z proxy z autoryzacją basic (przy pierwszym uruchomieniu przeglądarki muszę wpisać użytkownika i hasło). Korzystam od daawna z rozszerzenia sessionmanager do przywracania okien i kart.
Przed wersją 1.0.6 jak miałem otworzone 1 okno z wieloma (np: 20) kartami, a w nich otworzone 10 stron, to 10 razy musiałem wpisywać login i hasło do proxy - było to dobijające, ale nie było innego wyjścia. Zauważyłem, że w 1.1 zostało to już poprawione - login i hasło wpisuję tylko 1 raz i z informacji tej korzystają wszystkie karty.
Ostatnio przestałem się mieścić w 20 kartach (w 1 oknie) i musiałem otworzyć drugie okno przeglądarki. Jakie było moje zdziwienie, jak (po ponownym uruchomieniu Seamonkey) w pierwszym otwartym oknie tylko 1 raz wpisałem login i hasło do proxy, ale już w drugim oknie musiałem tyle razy je wpisywać ile miałem kart otworzonych
Nie umiem tego nazwać kilkoma słowami - jednak czy byłaby szansa na dorobienie jeszcze, aby z autoryzacji proxy korzystały nie tylko karty w pierwszym oknie, ale i wszystkie inne okna i karty w nich otworzone?