Mam problem z SeaMonkey. Otóż na stronach www niepoprawnie wyświetlają się mi obrazki (poniżej zrzuty stron). Próbowałem już różnych sposobów. Odinstalowywałem i na nowo instalacja (kasowałem również katalog Mozilla z "Documents and Settings"). Probowałem też tworzyć nowe profile ale to samo. W przeglądaniu wiadomości email pojawia się to samo. Profil swój mam utworzony od Mozilli 1.6 na innym dysku. Firefox, IE działa poprawnie. Poproszę o pomoc.
1 strona
2 strona
Błędne wyświetlanie stron (wina przegladarki)
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Błędne wyświetlanie stron (wina przegladarki)
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.8.1.2) Gecko/20070222 SeaMonkey/1.1.1
- radekm
- Z nami od: 25 marca 2007, 11:26
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
mam to samo od wczoraj
wyświetla się strona, pojawiają się obrazki i naglę znikają i nic, pozostaje sam tekst... teraz reinstall przeglądarki i trochę kombinowania... jak coś pomoze to dam znać...
p.s. dodam że w firefoxie wszystko idzie normalnie
wyświetla się strona, pojawiają się obrazki i naglę znikają i nic, pozostaje sam tekst... teraz reinstall przeglądarki i trochę kombinowania... jak coś pomoze to dam znać...
p.s. dodam że w firefoxie wszystko idzie normalnie
- trbrt
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; PL; rv:1.8.1.2) Gecko/20070222 SeaMonkey/1.1.1
oki, póki co jest wszystko dobrze
odinstalowałem SeaMonkey, wyczyściłem całe Document & Settings, wszystko co dotyczyło SeaMonkey, profile i tak dalej, wyczyściłem rejestr z pozostałości po SM i zainstalowałem ponownie... i póki co wszystko działa... zaraz zobaczymy co będzie po instalacji AdBlocka...
odinstalowałem SeaMonkey, wyczyściłem całe Document & Settings, wszystko co dotyczyło SeaMonkey, profile i tak dalej, wyczyściłem rejestr z pozostałości po SM i zainstalowałem ponownie... i póki co wszystko działa... zaraz zobaczymy co będzie po instalacji AdBlocka...
- trbrt
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite