Jak odinstalować rozszerzenie (to nie jest żart)
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Jak odinstalować rozszerzenie (to nie jest żart)
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.2) Gecko/20070221 SeaMonkey/1.1.1
Na prawdę jestem bez pojęcia jak odinstalować rozszerzenie (z ang. extension). Coś co normalnie powinno być w menu Narzędzia >> menedzer rozszerzeń. A tu d**a, nie ma! Jest menedżer ciasteczek, obrazków, wyskakujących okienek, formularzy, witryn, itd. itd....brakuje jeszcze tylko menedżera latających żelazek strzelających makaronem i menedżera rozszerzeń. Przeczesałem wszystkie opcje i nic! Wywalenie .jar'a ręcznie powoduje wysypanie się całego profilu, znikają niektóre części menu ..nie ważne - nie działa.
Ma ktoś pomysł co to może być. Jak to naprawić?
Ma ktoś pomysł co to może być. Jak to naprawić?
- blobbers
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Slackware GNU/Linux i686@lapcok; PL; rv:1.8.1.2) Gecko/20070221 SeaMonkey/1.1.1
A wystarczyłoby użyć opcji 'Szukaj' zawężonej do kategorii SeaMonkey i mamy 182 wyniki! [przy szukanej frazie 'menadżer rozszerzeń'].
W skrócie nie ma [działającego poprawnie].
Ja do tego używam edycji pliku chrome.rdf z profilu usuwając wszystkie wpisy nt danego rozszerzenia.
W skrócie nie ma [działającego poprawnie].
Ja do tego używam edycji pliku chrome.rdf z profilu usuwając wszystkie wpisy nt danego rozszerzenia.
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.8.1.2) Gecko/20070222 MultiZilla/1.8.3.2f SeaMonkey/1.1.1 Mnenhy/0.7.5.0
KLAPEK pisze:W skrócie nie ma [działającego poprawnie].
Mi Extension Manager dziala poprawnie przy wszystkich rozszerzeniach zainstalowanch po zainstalowania tego Extension Managera
- ~Adrianer
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Slackware GNU/Linux i686@lapcok; PL; rv:1.8.1.2) Gecko/20070221 SeaMonkey/1.1.1
U mnie stwarzał problemy, więc już dalej nie testowałem
No ale to było jakiś czas temu, może teraz jest lepiej.
No ale to było jakiś czas temu, może teraz jest lepiej.
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.2) Gecko/20070221 SeaMonkey/1.1.1 Mnenhy/0.7.5.0
Kurka wodna! do głowy by mi nie przyszło, że menedżera rozszerzeń trzeba zainstalować jako rozszerzenie
Ciekawe czy menedżer ów jest w stanie popełnić seppuku i odinstalować samego siebie 
- blobbers
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite