Mam pytanko, czy Mozilla obsługuje aliasy do kont pocztowych ? Mam konto i 2 aliasy i chciałbym raz wysłac poczte z konta a raz z aliasu dla tego konta, czy można jakiś "dopisac" nazwe alisa do pola "Nadawca" w kurierze czy musze założyć dodatkowe konto
Obsłga aliasów ??
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Obsłga aliasów ??
Przeglądarka: -
Witam
Mam pytanko, czy Mozilla obsługuje aliasy do kont pocztowych ? Mam konto i 2 aliasy i chciałbym raz wysłac poczte z konta a raz z aliasu dla tego konta, czy można jakiś "dopisac" nazwe alisa do pola "Nadawca" w kurierze czy musze założyć dodatkowe konto
- Mario_77
Re: Obsłga aliasów ??
Przeglądarka: -
Mario_77 pisze:czy można jakiś "dopisac" nazwe alisa do pola "Nadawca" w kurierze czy musze założyć dodatkowe konto
Musisz założyć nowe konto, żeby móc się przełączać na "tożsamość" z nim związaną. Nie musisz mu definiować serwera poczty wychodzącej - użyj domyślnego.
Mógłbyś też wpisać ten alias jako swą tożsamość na jakimś serwerze news, z którego tylko czytasz...
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite