Witam.
Dlaczego tak jest, że po wyłączeniu Nawigatora i odpaleniu IE pyta się najpierw czy chcę żeby IE znów było domyślną przeglądarką? Przecież nie zmieniałem Mozilli na domyślną... (chyba że się to gdzieś ustawia, ale widziałem to tylko dla Kuriera...
IE nie jest domyślną przeglądarką...
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: -
Ustawienia o których mówisz prawdopodobnie dotyczą Właściwości IE (tak to rozumiem). Ale musisz jeszcze pomieszać w ustwieniach Mozilli - w zależności od tego czy chcesz aby była twoją domyślną przeglądarką czy nie?
Sprawdź w ustawieniach Mozilli:
Edycja|Preferencje|Zaawansowane|System
Tam są powiązania Mozilli z protokołami i typami dokumentów, które ma otwierać. Zaznacz co ci potrzeba i już po sprawie
Burcu
Sprawdź w ustawieniach Mozilli:
Edycja|Preferencje|Zaawansowane|System
Tam są powiązania Mozilli z protokołami i typami dokumentów, które ma otwierać. Zaznacz co ci potrzeba i już po sprawie
Burcu
- Burcu
Przeglądarka: -
Wejdź w panel sterowania, następnie w Opcje internetowe, potem w programy i sprawdź, czy przy "Program Internet Explorer ma sprawdzać, czy jest domyślną przeglądarką" jest znaczek. Jeśli jest, należy kwadracik wyczyścić klikając. Pytanie o to, czy IE ma być domyślną przeglądarką nie powinno się już pojawić. 
- Gepard
- Z nami od: 21 czerwca 2002, 17:13
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite