MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

pomocy

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

pomocy

Postautor: Gość » 21 sierpnia 2002, 14:53

Przeglądarka: -

wiem że to troche głupia sytuacja ale nie potrafie skonfigurować swojego konta email w mozilli (chodzi mi o autoryzacje) nie wiem gdzie wprowadzic haslo i nazwe uzytkownika a jak chce odebrac poczte to pisze "connection refused"

help me plz !!
Gość

Re: pomocy

Postautor: irekc » 21 sierpnia 2002, 15:12

Anonymous pisze:wiem że to troche głupia sytuacja ale nie potrafie skonfigurować swojego konta email w mozilli (chodzi mi o autoryzacje) nie wiem gdzie wprowadzic haslo i nazwe uzytkownika a jak chce odebrac poczte to pisze "connection refused"

Eee tam, nie ma co panikować... Przy piewrszym uruchomieniu Kuriera poczty powinieneś (hmm, zawsze zakładam, że mam do czynienia z facetem, chyba seksizm jakiś :-)) odpowiedzieć na parę pytań, jeżeli napisałeś poprawne dane to powinno wystaczyć do odebrania poczty. Te dane zawsze można zmienić wybierając z menu Kuriera Edycja>Konfiguracja kont Kuriera Poczty, potem nazwa konta, a tam już masz kilka pozycji przy każdym koncie, np. Ustawienia serwera. Przy pierwszym sprawdzeniu poczty Kurier sam zapyta o hasło i będzie można je sobie zapamiętać w Menedżerze Haseł.
To w sumie tyle, jak dalej coś będzie nie tak, to opisz przypadek bardziej szczegółowo.

--
Irek
irekc

Z nami od: 12 lipca 2002, 12:41

Postautor: Gość » 21 sierpnia 2002, 16:28

wielkie dzieki i nie mylisz sie jestem facetem :)
Gość

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite