mam moz od niedawna, i zauwarzylem ze nie dziala mi ona zbyt szybko. znaczy kiedy wlaczylem szybkie urucam,ianie komputer uruchamia mi sie z 30 sekund dluzej, a mimo to pozniej kiedy mam wlaczonego w tle winampa dalej musze poczekac z 10-15 sekund zeby mi si wreszcie otworzylo okno przegladarki. mam dosc szybkiego kompa i jest to dosc denerwujace. ie uruchamia mi sie momentalnie, nawet jak mam kilka aplikacji naraz uruchomionych. kiedy wylaczam szybkie uruchamianie nie trace za to czasu przy urchamianiu kompa, a pozniej uruchomienia okna przegladarki i tak trwa szybciej , bo z 5 sekund. to jest lekki bezsens, i jak ktos moze cos poradzic to niech odpisze co robie zle.
nara i pozdro
xp i mozilla
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: -
To dziwne...
ja tez mam szybkie uruchomianie wlaczone /faktycznie troche dluzej laduje system/ ale potem Nawigator odpala sie doslownie w 2-5 sek.
no ale ja mam win98se, moze to wina XP, wiadomo nowe, 'lepsze', wieksze to i dluzej laduje
ja tez mam szybkie uruchomianie wlaczone /faktycznie troche dluzej laduje system/ ale potem Nawigator odpala sie doslownie w 2-5 sek.
no ale ja mam win98se, moze to wina XP, wiadomo nowe, 'lepsze', wieksze to i dluzej laduje
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Przeglądarka: -
Ja mam XP, sprzet srednio mocny /Duron 1200, 384 MB RAM/ i zadnych problemow z szybkim startem - nawet nie zauwazam dluzszego uruchamiania systemu, choc to drugie moze dlatego, ze ja jak rano wlacze kompa, to juz wiecej restartow nie robie, wiec mi to nie przeszkadza. Ale poza tym Mozi wlacza mi sie blyskawicznie.
Aha, chcialem dodac, ze czesto baaaaaaaaaardzo obciazam system
Pozdrawiam,
MaJor
Aha, chcialem dodac, ze czesto baaaaaaaaaardzo obciazam system
Pozdrawiam,
MaJor
- major
- Z nami od: 21 kwietnia 2002, 16:06
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite