Jestem początkującym użytkownikiem Mozilli i w sumie jestem z niej zadowolony, ale mam mały problem z konfiguracją konta pocztowego
po wpisaniu wszystkich danych przy nawiązaniu połączenia pojawia się monit o chasło a następnie pojawia się tekst :polecenie PASS nie powiodło .co z tym zrobić
problem z połączeniem
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: problem z połączeniem
Przeglądarka: -
mura pisze:po wpisaniu wszystkich danych przy nawiązaniu połączenia pojawia się monit o chasło a następnie pojawia się tekst :polecenie PASS nie powiodło .co z tym zrobić
Wpisać poprawne hasło
Ale poważniej, może pomyliłeś się w nazwie użytkownika i serwer konfrontuje Twe hasło z nie-Twoim kontem?
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Re: problem z połączeniem
Przeglądarka: -
mura pisze:Jestem początkującym użytkownikiem Mozilli i w sumie jestem z niej zadowolony, ale mam mały problem z konfiguracją konta pocztowego
po wpisaniu wszystkich danych przy nawiązaniu połączenia pojawia się monit o chasło a następnie pojawia się tekst :polecenie PASS nie powiodło .co z tym zrobić
Podaj wiecej szczegolow. Tzn chodzi mi o to gdzie masz poczte. np hoga ostatnio nawala i nie lyka nawet poprawnych hasel.
a co i tak powinienes zrobic:
1. narzedzia >mendzer hasel
2. usun stamtad wszelkie wpisy skojarzone z kontem z ktorym masz problmy. jak nie kojarzysz ktore to usun wszystkie. tragedia sie nie stanie
3. uruchom kuriera poczty i UWAZNIE czytaj wszelkie monity o haslo. wprowadz je i zafajkuj aby haslo zapamietal
- Konrad
- Z nami od: 12 sierpnia 2002, 05:38
- myra
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite