Jak tam ze stabilnością Mozilli 1.1 ?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Jak tam ze stabilnością Mozilli 1.1 ?
Przeglądarka: -
... bo u mnie dosyć często (powiedzmy po 30 minutach intensywnego surfowania) wysypuje się - testowane na dwóch amszynach (praca + dom), instalacja oczywiście po wyrzuceniu Mozilli 1.0 i usunięciu katalogu instalacyjnego. Zastanawiam się, czy nie wywalić również profilu - może jakieś śmieci po poprzednich wersjach tak brużdżą - i nie zacząć wszystkiego od nowa... Jakieś propozycje ?
- Roman Sąsiada
Re: Jak tam ze stabilnością Mozilli 1.1 ?
Ja pracuje na Linuksie - przeglądarka pracuje prawie cały czas, nie mam żadnych zawieszeń przeglądarki. To wszystko na stosunkowo świeżym profilu. Odnowienie profili może pomóc.
- pbartecki
- Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31
Tez ani pod Win ani pod Lin nigdy nie mialem zadnych problemow (ostatni przypadek to chyba wersja 0.9.7, angielska; mowie o stabilnych)
- Konrad
- Z nami od: 12 sierpnia 2002, 05:38
Skoro tak ladnie wam 1.1 smiga, to moze zdecyduje sie i zainstaluje u siebie
Obecnie uzywam 1.0 i bardzo sobie chwale, chcialem przejsc od razu na 1.1, ale pojawialy sie glosy o niestabilnosci, bledach, ktorych nie bylo w 1.0, wiec sie powstrzymywalem
. No ale skoro u Was /wiekszosci z Was
/ zadnych problemow nie ma - to wrzuce u siebie i potestuje 8)
Obecnie uzywam 1.0 i bardzo sobie chwale, chcialem przejsc od razu na 1.1, ale pojawialy sie glosy o niestabilnosci, bledach, ktorych nie bylo w 1.0, wiec sie powstrzymywalem
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
KLAPEK pisze:Skoro tak ladnie wam 1.1 smiga, to moze zdecyduje sie i zainstaluje u siebie![]()
Obecnie uzywam 1.0 i bardzo sobie chwale, chcialem przejsc od razu na 1.1, ale pojawialy sie glosy o niestabilnosci, bledach, ktorych nie bylo w 1.0, wiec sie powstrzymywalem. No ale skoro u Was /wiekszosci z Was
/ zadnych problemow nie ma - to wrzuce u siebie i potestuje 8)
OK, zainstalowalem 1.1 8) i... wszystko jak na razie pieknie smiga, poza tym bylem pozytywnie zaskoczony tym iz Mozzi sama wyszukala i zainstalowala wtyczki - nie musialem recznie wrzucac do Plugins ani Javy, ani QuickTime ani Adoba
Mam tylko pytanie odnosnie ikonki w QL /szybkim starcie/; wiem ze bylo juz dyskutowane, ale dlaczego wyglada ona tak jakby byla narysowana 2-3 kolarami, nie wiem jak to poprawnie okreslic
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
Mozillę 1.1 mam od niedawna i pracuje stabilnie pod Windows 98. Wszystkie potrzebne wtyczki są zainstalowane. Jeśli chodzi o Javę, to nie było żadnych kłopotów z jej instalacją ani z użytkowaniem (przeglądarki nie wywaliło) .
Pozdrawiam
Gepard

Pozdrawiam
Gepard
- Gepard
- Z nami od: 21 czerwca 2002, 17:13
Gepard pisze:Mozillę 1.1 mam od niedawna i pracuje stabilnie pod Windows 98. Wszystkie potrzebne wtyczki są zainstalowane. Jeśli chodzi o Javę, to nie było żadnych kłopotów z jej instalacją ani z użytkowaniem (przeglądarki nie wywaliło) .
Pozdrawiam
Gepard
Faktycznie, chodzi stabilniej niz 1.0
Ogolnie duzo lepiej i stabilniej chodzi,, polecam wszystkim przesiadke z 1.0 na 1.1. 8)
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite