MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Uninstall

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Uninstall

Postautor: MICH » 28 kwietnia 2002, 17:51

Przeglądarka: -

Ja mam problem z Mozillą 1.0 RC1, ponieważ gdy w Windows w panelu sterowanie daje polecenie odinstaluj pokazuje mi błąd: 161 Unistall log folder not found
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\mozilla.org\Mozilla\1.0RC1 (pl)\Uninstall Log Folder

Co mam zrobić by móc usunąć mozillę i wpis z panelu sterowania???
MICH

Re: Uninstall

Postautor: GmbH » 29 kwietnia 2002, 19:54

MICH pisze:Ja mam problem z Mozillą 1.0 RC1, ponieważ gdy w Windows w panelu sterowanie daje polecenie odinstaluj pokazuje mi błąd: 161 Unistall log folder not found
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\mozilla.org\Mozilla\1.0RC1 (pl)\Uninstall Log Folder

Czy Mozilla została przedtem odinstalowana (np. został usunięty katalog z Mozillą)?
GmbH

Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38

Postautor: pbartecki » 30 kwietnia 2002, 05:29

Najprościej chyba zainstalować powtórnie i wtedy powinien pojawić się deinstalator.
pbartecki

Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31

Postautor: Gość » 30 kwietnia 2002, 19:17

Próbowałem przy zainstalowanej i bez zainstalowanej. Rownież ponownie próbowałem instalować nic nie pomagało.
Gość

Postautor: sms » 30 kwietnia 2002, 19:23

MICH pisze:Ja mam problem z Mozillą 1.0 RC1, ponieważ gdy w Windows w panelu sterowanie daje polecenie odinstaluj pokazuje mi błąd: 161 Unistall log folder not found

Sprawdź czy masz w katalogu (Windows] plik uninslamozill albo cos podobnego. Defaultowo wlasnie tam jest ładowany. Ja np. w Panelu sterowania nie miałem wogóle opcji uninstall Mozilla. Pogrzebałem w necie i okazało się, ze jest niewielki exec w Windows. Podziałało.
sms

Z nami od: 30 kwietnia 2002, 11:25

Postautor: Gość » 03 maja 2002, 20:22

znajdz ten wpis i skopiuj go z klucza wyzej (1.0 en). bedzie dzialac
Gość

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite