Hej.
Mam problem z mendżerem pobrań Mozilli 1.2a pl pod windows XP.
Do dzis działał dobrze (2 tygodnie) ale nagle przestała pokazywać co ładuje, okno jest po prostu puste. Skasowanie pliku downloads.rdf z profilu nic nie pomogło. Problem zaczął sie od wyświetlania zamiast ładowanych plików pustych linii a potem po skasowaniu historii pobrań juz nic nie chce pokazywać, choć sobie po cichu ściąga.
Pytanie jest proste, czy tylko ja mam paecha, czy ktoś miał takie problemy. Nie chce wyważać otwartych drzwi i kombinowć z Mozillą jeśli juz ktoś rozwiązał ten problem.
Pozdrawiam, Hej !!!
Menadżer Pobrań Mozilli 1.2a
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem wyjaśniony
Przeglądarka: -
Sorry za zawracanie głowy.
Problem sie rozwiązał a właściwie znalazłem przyczyne czemu nic nie widać w menadżeże pobrań.
Czemu - bo próbowałem ładować plik do bardzo zagłębionego katalogu windows i prawdopodobnie nazwa ścieżki dostępu była za długa dla mozilli. Jeśli ładuje te same pliki do katalogu w drzewie plików o dwie gałęzie wyżej jest OK.
Mimo wszystko bug.
Hej!
Problem sie rozwiązał a właściwie znalazłem przyczyne czemu nic nie widać w menadżeże pobrań.
Czemu - bo próbowałem ładować plik do bardzo zagłębionego katalogu windows i prawdopodobnie nazwa ścieżki dostępu była za długa dla mozilli. Jeśli ładuje te same pliki do katalogu w drzewie plików o dwie gałęzie wyżej jest OK.
Mimo wszystko bug.
Hej!
- At124
- Z nami od: 22 września 2002, 21:31
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite