znowu ten offline
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
znowu ten offline
Przeglądarka: -
Przepraszam ze znowu zawracam wam głowy, ale nie umiem sobie poradzic z offlinem w 1RC, juz kiedys podobnie zachowywala sie wersja 0.9.8, ale jakos samo sie włączyło:)) Chodzi mi o to ze nie moge przeglądac stron zapisanych (albo i nie) w offlinie - zaznaczam ze wszystkie funkcje mam poprawnie włączone.... i nic:((
- m_aczo
- Z nami od: 11 marca 2002, 15:29
Re: znowu ten offline
m_aczo pisze:Przepraszam ze znowu zawracam wam głowy, ale nie umiem sobie poradzic z offlinem w 1RC, juz kiedys podobnie zachowywala sie wersja 0.9.8, ale jakos samo sie włączyło:)) Chodzi mi o to ze nie moge przeglądac stron zapisanych (albo i nie) w offlinie - zaznaczam ze wszystkie funkcje mam poprawnie włączone.... i nic:((
Być może problem tkwi w rozmiarze pamięci podręcznej przeznaczonej na pliki Cache?
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
Re: znowu ten offline
Yasne.. to może być to.. IE ma chyba cache dysku ustawione jako procent dysku twardego, w Mozilli jest to zawsze stała wartość (domyślnie).
Czy możesz sprawdzić jak zachowuje się offline po zwiększeniu rozmiaru pamięci podręcznej ??
Czy możesz sprawdzić jak zachowuje się offline po zwiększeniu rozmiaru pamięci podręcznej ??
- pbartecki
- Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31
znowu....
Niestety nie pomogło:(( Chyba bedzie trzeba poczekac, moze samo sie naprawi tak jak w wersji 0.9.8...
BTW. jest jakis zewnetrzny program do offline dla Mozilli [do Opery i Netscape jest] jesli tak to prosze o adres:))
BTW. jest jakis zewnetrzny program do offline dla Mozilli [do Opery i Netscape jest] jesli tak to prosze o adres:))
- m_aczo
- Z nami od: 11 marca 2002, 15:29
Re: znowu....
m_aczo pisze: BTW. jest jakis zewnetrzny program do offline dla Mozilli [do Opery i Netscape jest] jesli tak to prosze o adres:))
Każdy który działa z Netscape 6... Poszukam
- GmbH
Re: znowu....
GmbH pisze:m_aczo pisze: BTW. jest jakis zewnetrzny program do offline dla Mozilli [do Opery i Netscape jest] jesli tak to prosze o adres:))
Każdy który działa z Netscape 6... Poszukam
No i mamy problem bo nie ma jeszcze takiego programu... A dla Netscape 4.7x (może i będzie działać z 6.x) są dwa:
CacheX - http://www.mwso.com/eng/cxns1.htm
WebCache - http://www.fsb.hr/~dzorc/webcache.html
- GmbH
grupy dyskusyjne offline
Ja mam inny problem ale zwiazany z tematem. Zaznaczylem zeby wszystkie grupy byly dostepne offilne (btw nie wiecie jak wlaczyc proxy w kliencie poczty?) ale jak kaze zapisac zalacznik na dysk mozilla sciaga go jeszcze raz. Zna ktos przyczyne?
- kolczan
- Z nami od: 21 kwietnia 2002, 11:08
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite