shockwaveinstaller.exe
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
shockwaveinstaller.exe
Przeglądarka: -
Przepraszam, ze tak powiem, ale dostaje juz pierdolca! Krotko i zwiezle. Nie potrafie tego zainstalowac :]. Flash (flashplayer6installer.exe) ladniutko sobie katalog znajdzie i pojdzie. To bydle nie chce. Doszperalem sie, ze ktostam costam ten teges i mu poszlo. Ja to samo, tez ten teges i tez to costam i dupa blada :] Wiec teraz sie upodle straszliwie i poprosilbym o taki w punktach guide. Co gdzie i jak. :]]
- InSiDe
Hej
Dokładne rozwiązanie a nawet dwa rozwiązania podane są pod koniec dyskusji w tym temacie:
R O Z W I Ą Z A N I E
Dwa ostatnie wpisy. Działa i nie ma z tym już problemów.
P.S. Gdybyś miał problemy z wyciągnięciem wtyczki to napisz maila na At124@mail.ru a prześlę ci plik wtyczki do skrzynki. Potem wystarczy tylko go dodać do katalogu wtyczek m u s i działac (jeśli choć raz instalowałeś shockwave)
Hej!!!
Dokładne rozwiązanie a nawet dwa rozwiązania podane są pod koniec dyskusji w tym temacie:
R O Z W I Ą Z A N I E
Dwa ostatnie wpisy. Działa i nie ma z tym już problemów.
P.S. Gdybyś miał problemy z wyciągnięciem wtyczki to napisz maila na At124@mail.ru a prześlę ci plik wtyczki do skrzynki. Potem wystarczy tylko go dodać do katalogu wtyczek m u s i działac (jeśli choć raz instalowałeś shockwave)
Hej!!!
- At124
- Z nami od: 22 września 2002, 21:31
Az mi tak glupio, ze sie myszka nakrylem :///
Jakbym poszukal, to bym pewnie ten temat znalazl, ale w swoijej ignorancji zatrzymalem sie na stronie 2 i temacie o flashplayerze (ktory akurat instaluje sie jak cacy). No nic, mam nadzieje, ze za bardzo Was nie obrazilem. I dziekuje za rozwiazanie.
//I Am The Lammah King :]
Jakbym poszukal, to bym pewnie ten temat znalazl, ale w swoijej ignorancji zatrzymalem sie na stronie 2 i temacie o flashplayerze (ktory akurat instaluje sie jak cacy). No nic, mam nadzieje, ze za bardzo Was nie obrazilem. I dziekuje za rozwiazanie.
//I Am The Lammah King :]
- InSiDe
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite