Witam wszystkich
Mam Mozille 1.1 i male pytanko:
Dlaczego podczas dodawania nowego konta nie mozna dodac serwera obslugujacego poczte wychodzaca ? Jedno z moich kont jest w Onecie (nie domyslne) i kombinuje na wszelkie sposoby lecz poczta nie wychodzi. W konfiguracji konta jest opcja Zaawansowane... lecztam dopisac sie nic nie da.
Mam wobec tego pytanie w ktorym to miejscu musze wpisac pop3.poczta.onet.pl - serwer poczty wychodzacej aby to zadzialalo ?
Pozdrawiam serdecznie i oczekuje odpowiedzi.
SMPT ???
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: SMPT ???
Przeglądarka: -
Anonymous pisze:w ktorym to miejscu musze wpisac pop3.poczta.onet.pl - serwer poczty wychodzacej aby to zadzialalo ?
W konfiguracja kont -> Serwer poczty wychodzącej -> Zaawansowane. A potem konfiguracji onetowego konta trzeba przejść do Zaawansowane i wskazać nowo stworzony serwer SMTP.
Btw, jesteś pewien, że serwer SMTP onetu ma adres pop3.poczta.onet.pl?
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Przeglądarka: -
kiedyś Onet napewno miał pop3.poczta.onet.pl (do poczty przychodzącej) ale tak przy okazji to jako serwer SMTP można chyba podać dowolny serwer - poczta i tak zostanie wysłana...
PS: Poprawiłem po zorientowaniu się w swoim błędzie - zamianie serwerów

PS: Poprawiłem po zorientowaniu się w swoim błędzie - zamianie serwerów
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite