MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

cracks.am

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

cracks.am

Postautor: Mark » 10 listopada 2002, 20:32

Przeglądarka: -

Od jakiegoś czasu strona cracks.am nie ładuje mi się a w dodatku wskakuje mi w to miejsce strona www.cyberstudio.pl. Co może byś powodem takiego przekierowania. Kasowałem tymczasowe pliki, historie w IE nic to nie dało. Nawet wpisanie czegokolwiek z końcówką .am powoduje przekierowanie do cyberstiudio.pl Może ktoś wie co jest grane?? :(
Mark

Postautor: cpu » 10 listopada 2002, 20:54

Z cracks.am daj sobie spokoj... jest crackz.ws :D
:)
cpu

Z nami od: 05 listopada 2002, 22:07

Postautor: Mark » 10 listopada 2002, 21:43

Tyle że crackz.ws nie jest nawet w połowie taki obszerny jak cracks.am... Za wszystkie info z góry dzięki
Mark

Postautor: cpu » 10 listopada 2002, 21:51

No tak.. ale z aktualnoscia cracks.am jest b kiepsko i malo jest nowych crackow.
Ja wole uzywac crackz.ws:) a jak czego tam nie ma to po prostu nie ma... na cracks.am nie sprawdzam bo wiem ze na 80% nie bedzie...
Jesli chodzi o stare naprawde stare cracki to jasne ze cracks.am bije konkurenta na glowe ale ja raczej potrzebuje tych swiezych...
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2003, 16:21 przez cpu, łącznie zmieniany 1 raz
cpu

Postautor: Olhado/256 » 10 listopada 2002, 23:38

Ja w tej chwili na obie strony nie mogę wejść, przy cracks.am Mozilla twierdzi, że takiej strony nie ma, przy crackz.ws trwa łączenie i nic więcej. Ale na cracks.am już od pewnego czasu nie mogę wejść... szkoda, było tam tego sporo. :-?
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
Olhado/256
Moderator

Z nami od: 26 września 2002, 09:47

Postautor: Domel » 11 listopada 2002, 13:51

Prosze moderatorow o zamkniecie togo watku bo:
1. Nie ma to nic wspolnego z Mozilla (a jeszcze modyfikacje :o )
2. Propagowanie piractwa jest naganne i naprawde nie powinno sie tu znajdowac (szczegolnie) na tym forum.
Domel

Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10

Postautor: Olhado/256 » 11 listopada 2002, 15:33

Oj spokojnie spokojnie, nie trzeba zaraz do moderatorów na skargę :wink: . Z mojej strony - EOT i już 8) .
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
Olhado/256
Moderator

Z nami od: 26 września 2002, 09:47

Postautor: Domel » 11 listopada 2002, 15:43

Olhado/256 pisze:Z mojej strony - EOT i już 8) .

Slusznie. Koniec i kropka ;)
Domel

Postautor: hADeSik » 11 listopada 2002, 16:17

to nie pierwsza wojna o cracki - może tak zabronić używania na forum słów typu 'crack' itp.... ;)
hADeSik
Moderator

Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18

Postautor: Gość » 11 listopada 2002, 21:27

Chciał bym zobaczyć osobę która w Polsce nie używa pirackiego oprogramowania nie ogląda filmów na dvx czy muzyki na mp3 prosto z sieci itp. a chodzi mi o to jaka jest proporcja między miesięcznym dochodem a ceną oprogramowania... tego chyba nie trzeba komentować. Pozdrawiam.
Gość

Postautor: cpu » 11 listopada 2002, 21:38

Popieram przedmowce - jak bym chcial kupic legalne oprogramowanie z torego korzystam - Win XP Corel Office XP Photoshop i pare sharewarow... to bym splajtowal!! albo "lepsze" rozwiazanie mial licencje i programy ale nie mial komputera:)
Jak by ceny byly realne to jasne kupilbym oryginal ale zobaczcie ceny obojetnie ktorego z tych programow... tak samo z muzyka jest - ostatni oryginal ktory nabylem to KNZ Wystep - 30 PLN 2CD - genialna cena ale czemu to takie rzadkie przeciez koszt nagrania CD jest taki sam jak nagrania kasetki wiec czemu cena jest 2-3 a czasem nawet wieksza ?? Potem sie dziwia tuki z BSA i "artysci" ze piractwo jest - jasne ze jest sami je popieracie!
cpu

Postautor: Domel » 11 listopada 2002, 22:14

I znowu to samo :( Ale naprawde proponuje zakonczyc ten temat poniewaz nie wiaze sie z Mozilla i nie po to jest te forum. Cracki sa nie legalne i tyle, chyba kazdy sie z tym zgodzi. A czy ktos z nich korzysta czy nie to juz inna sprawa (jego sprawa), jesli chcecie robcie to tylko nie piszcie tego na tym forum.
Domel

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite