MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Ciastkarnia tymczasowa

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Ciastkarnia tymczasowa

Postautor: wariat » 15 listopada 2002, 18:29

Przeglądarka: -

Witam!

Taka idea mi sie nasunela, nei wiem ile to ma sensu, ale zwykle jest tak, ze ldzie z fobia nie chca trzyamc ciastek z roznych witryn, bo nie i tyle. Za to sa witryny ktore nei wyswietla sie czlowiekowi poprawnie ejsli nie dadza rady ciastka zapisac. Kiedy przychodzi zadanie mam do wyboru, pozwol zapisac, zabron zapisac. Czy myslal ktos o dodatkowej opcji w stylu "pozwol zapisac do konca sesji"? Ciacha tak oznaczone bylyby kasowane po wylaczeniu magilli na przyklad. Jest to wogule mozliwe/ Czy waszym zdaniem kompletnie jednak nieprzydatne? Tak tylko swigam myslami...
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
wariat

Z nami od: 09 maja 2002, 20:01

Re: Ciastkarnia tymczasowa

Postautor: dls » 15 listopada 2002, 19:26

wariat pisze:Czy myslal ktos o dodatkowej opcji w stylu "pozwol zapisac do konca sesji"? Ciacha tak oznaczone bylyby kasowane po wylaczeniu magilli na przyklad. Jest to wogule mozliwe/ Czy waszym zdaniem kompletnie jednak nieprzydatne? Tak tylko swigam myslami...

Idea jest słuszna - ale czy ona nie została już wcielona w życie?
Prywatność i zabezpieczenia -> Ciasteczka -> Ogranicz max. ważność ciasteczek do trwanie bieżącej sesji.
dls

Z nami od: 12 maja 2002, 20:12

Postautor: wariat » 15 listopada 2002, 19:49

Mniej wiecej o to chodzi tylko powyzsza opcja dziala "globalnie" a ja myslalem razcej wybiurczo ... ta strona moze na stale, ta nigdy a ta tylko na troche ...
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
wariat

Z nami od: 09 maja 2002, 20:01

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite