Dodatkowa umiejętność Kuriera Poczty...
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Dodatkowa umiejętność Kuriera Poczty...
Przeglądarka: -
A gdyby tak, Kurier, po ustaleniu limitu wielkości maila (np na 50kB) podał mi informację o tym, że mail jest za duży w której zawarte by było: informacja o tym, że mail jest ściągnięty nie cały, wielkość maila w kB, rodzaj załącznika (-ów) lub jego nazwa wraz z rozszerzeniem (o ile takowy jest). Ehhh, życie byłoby piękne...
- JohnyK
jeszcze gotował, sprzątał i krawaty wiązał...
a nie wystarczy, że możesz ustalić limit wielkości listu (np. na 50kB), powyżej którego nie będzie tej poczty ściągał?
a nie wystarczy, że możesz ustalić limit wielkości listu (np. na 50kB), powyżej którego nie będzie tej poczty ściągał?
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
hADeSik pisze:jeszcze gotował, sprzątał i krawaty wiązał...
Skoro mozna taką funkcję zawrzeć w jakimś klonie OE zwanym IncreditMail (skądinąd ładnym od strony graficznej) to chyba i mozna w Kurierze.
- JohnyK
hADeSik pisze:jeszcze gotował, sprzątał i krawaty wiązał...
Taaaaaa, skoro mailer dla Amigi (inna sprawa, że najlepszy) potrafi działać w ten sposób, że ściaga maile do pewnej wielkości a w przypadku większych wyświetla bardzo ładnego managera z ocjami "Ściągnij" "Ściągnij i skasuj" oraz "Tylko skasuj" to myślę że i Mozilla to potrafić może...
- MarekCz
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite