a co to mi się chce zainstalować?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
a co to mi się chce zainstalować?
Przeglądarka: -
Nie wiem, czy to jest temat na to forum, ale... opowiem wam historyjkę
. Przeglądałem sobie spokojnie strony Chipa czytając co to tam się w wielkim świecie dzieje, aż tu nagle otwiera mi się (w nowym oknie
) strona Netszkapy z Plugin Finderem. Zdziwiłem się, bo Fleisha (ukłon w stronę tego kogoś, który tak napisał na forum
) i Shockwave'a mam. Patrzę co to mi ten finder wyszukał i wyszukał mi TO. Niestety, moja niezbyt dobra znajomość angielskiego połączona z niezbyt dobrą znajomością informatyki spowodowała, że nie bardzo zrozumiałem co to za wtyczka i co ona robi. Może mi to ktoś wyjaśnić? 
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
jako że sam wychodzę z założenia, iż obeznaję i w miarę dobrze posługuję się zaledwie 2 językami (polski oraz polski programisty - coby niedomówień żadnych nie było) a marynarz, znaczy informatyk ze mnie żaden to nie dam Ci dobrej rady... 
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
Zaraz zaraz... umożliwiająca KOMU? Bo jeśli mi to dziękuję, system Windows już ma taką funkcję
.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite