Mam takie.. hmm. dosc nietypowe pytanie..
CZy dalo by rade w jakis sposob dorobic. hmm.. np. jakiegos.. plugina(??) do Mozilli, aby automatycznie zapisywal wszystkie animacje flash, jakie napotka podczas przegladania stron?
Animacje flashowe, ztcw, musza zostac najpierw sciagniete na dysk (skaschowane) zanim zostana odtworzone...
W sumie, to idealnym rozwiazaniem bylo by np. cos takiego, iz np. ja podaje jakis katalog, a Mozilla zapisoue w nim wszystkie napotkane pliki flash np. w formacie adresstronyzktorejpochodzianimacja_animacja.swf czy tez twozyl katalogi w stylu adresstrony\animacja.swf
Wiem wiem, ze mam ogromne "widzimisie".. ale gdyby po prostu dalo sie jakos poprosic Mozille, aby to to zapisywalo tam, gdzie pokaze (np. w kat. flash) to bylbym B. Happy.
Z powazaniem,
Towarzysz Lichurec
Auto_Flash_download
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Auto_Flash_download
Przeglądarka: -
- Lichurec
- Moderator
- Z nami od: 25 września 2002, 16:25
Re: Auto_Flash_download
Zglos jako buga w bugzilli
a szczerze... - to chyba sam musialbys to napisac...
a szczerze... - to chyba sam musialbys to napisac...
- mm_
Hie hie.. wpasnie przezytalem to, co wczesniej napislaem...
Straaaasznie wymagajacy jestem...
Jakbym jednak znalazl gdzies jak mozna jakikolwiek plugin do Mozzi napisac.. i skonsultowal sie z kilkoma znajomymi, to.. moze . kto wie.
W koncu wystarczyloby, aby tymczasowe pliki flasha, ktore przeciez i tak myusza zostac sciagniete gdzies do temp'a (albo innego tymczasowego kat.) automatycznie kopiowal do np. c:\flash...
heh.. Dzieki i tak 8)
Towarzysz L.
Straaaasznie wymagajacy jestem...
Jakbym jednak znalazl gdzies jak mozna jakikolwiek plugin do Mozzi napisac.. i skonsultowal sie z kilkoma znajomymi, to.. moze . kto wie.
W koncu wystarczyloby, aby tymczasowe pliki flasha, ktore przeciez i tak myusza zostac sciagniete gdzies do temp'a (albo innego tymczasowego kat.) automatycznie kopiowal do np. c:\flash...
heh.. Dzieki i tak 8)
Towarzysz L.
- Lichurec
- Moderator
- Z nami od: 25 września 2002, 16:25
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite