Enigmail 0.7x nie chodzi z 1.2.1 polską...
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Enigmail 0.7x nie chodzi z 1.2.1 polską...
Przeglądarka: -
Próbowałem pod windą z polska wersją 1.2.1 i wyszła kaszana... Stare enigmail poszło, ale w zaawansowane ustawienia trzeba wchodzić przez kuriera poczty bo z nawigatora wiesza...
- Artwi
Narzekaja, ze narod malo czyta - i maja racje
Na stronie enigmail.mozdev.org przy wersji 0.71 mozna przeczytac tajemniczy napis w zagranicznym jezyku "ENGLISH Version Only".
Odnosi sie on do wersji jezykowej Mozilli.
Pozdrawiam
Odnosi sie on do wersji jezykowej Mozilli.
Pozdrawiam
- Enigmail-user
Re: Ooops
Enigmail-user pisze:Prawidlowo napis brzmi:
"Note: This version currently works only with the English (US) language pack."
Naprawdę? A w którym miejscu jest ten napis? Bo ja znalazłem następujący:
Upgrades are available for your browser version.
Click the Upgrade button below to install.
Oraz informacje że do 0.71 inne pakiety językowe niż angielski nie są na razie dostępne. A na podstawie tych informacji i z tej logiki której mnie uczono nie wynika że to nie będzie działać, tylko że enigmail będzie po angielsku. Tak jak starsza wersja enigmail bez polskiego pakietu językowego. No ale może posługujesz się jakąś lepszą logikę?
- Gość
Mam rowniez problem z instalacja "enigmy". Po poprawnie przeprowadzonej instalacji i restarcie przegladarki wlaczam kuriera poczty, a przy samym dole jest szare okienko z czerwonym napisem o jakims bledzie, w menu edycja preferencje rowniez mam podomny napis.
probowalem instalowac kilka razy enigmamaila, ale za kazdym razem problem sie powtarzal (przy instalacji starszych wersji bylo podobnie).
Hmm, probblem powtarza sie rowniez na mozi 1.2beta, jednak na mozi 1.1 enigma dzialala.
Wie ktos o co moze chodzic?
probowalem instalowac kilka razy enigmamaila, ale za kazdym razem problem sie powtarzal (przy instalacji starszych wersji bylo podobnie).
Hmm, probblem powtarza sie rowniez na mozi 1.2beta, jednak na mozi 1.1 enigma dzialala.
Wie ktos o co moze chodzic?
- NewUser
Troche szerzej
Byc moze zastosowalem zbyt duzy skrot, ale do pewnych spraw jest juz duzo podrecznikow lub F1.
1. Napis (Note: This version ...) mozna znalezc wybierajac z menu edycja pozycje "znajdz na tej stronie" czy cos takiego (uzywam wersji angielskiej nie wiem jak to jest przetlumaczone).
2. "Upgrades are available for your browser version." - zgadza sie - Twoja wersja browsera to 1.2.1.
3. "Note: This version currently works only with the English (US) language pack." - Jezeli znajdziesz "English (US) language pack" do Enigmaila to bede bardzo zdumiony.
Reasumujac, uzywam Mozilli 1.2.1 z English (US) language pack oraz Enigmail i Enigmime 0.71 bez zadnych problemow. Dziala bez zarzutu. I tylko to chcialem powiedziec.
Pozdrawiam 8)
1. Napis (Note: This version ...) mozna znalezc wybierajac z menu edycja pozycje "znajdz na tej stronie" czy cos takiego (uzywam wersji angielskiej nie wiem jak to jest przetlumaczone).
2. "Upgrades are available for your browser version." - zgadza sie - Twoja wersja browsera to 1.2.1.
3. "Note: This version currently works only with the English (US) language pack." - Jezeli znajdziesz "English (US) language pack" do Enigmaila to bede bardzo zdumiony.
Reasumujac, uzywam Mozilli 1.2.1 z English (US) language pack oraz Enigmail i Enigmime 0.71 bez zadnych problemow. Dziala bez zarzutu. I tylko to chcialem powiedziec.
Pozdrawiam 8)
- Enigmail-user
Post scriptum
PS. Moje prywatne tlumaczenie sedna:
"Note: This version currently works only with the English (US) language pack." - Jezeli znajdziesz "English (US) language pack"
"Ta wersja (angielska) wspolpracuje tylko z angielska paczka jezykowa (Mozilli)"
Pozdrawiam 8)
"Note: This version currently works only with the English (US) language pack." - Jezeli znajdziesz "English (US) language pack"
"Ta wersja (angielska) wspolpracuje tylko z angielska paczka jezykowa (Mozilli)"
Pozdrawiam 8)
- Enigmail-user
Post scriptum
PS. Moje prywatne tlumaczenie sedna:
Pozdrawiam 8)
Pozdrawiam 8)
- Enigmail-user
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite