v!tam
MozPL 1.2.1
Zainstalowalem i zniknela mi gdzies CzatZilla. Nie zebym nagminnie korzystal, ale za kilka dni biore sie za opisywanie jej na mojej stronce. Czyzby Mozilla zrezygnowala z tego komponentu, czy ja czegos niedopatrzylem, czy jednak to jakis wypadek pozostaly po Moz1.2?
No dobra - kto mi zabral CzatZille?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
No dobra - kto mi zabral CzatZille?
Przeglądarka: -
- Konrad
- Z nami od: 12 sierpnia 2002, 05:38
znaczy jak zniknęła?
u mnie jest, a czy działa to nie wiem, bo nie korzystam...
może nie zainstalowałeś?
może nie zainstalowałeś?
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
hADeSik pisze:znaczy jak zniknęła?
może nie zainstalowałeś?
Zainstalowalem w trybi Standardowym; jak zawsze. I nie ma. Acha; wersja pod Linux jak cos.
Ael tyle mi wystarczy; glownie mi chodzi o info czy CzatZilla nadal jest. Sam tez zbytnio z niej nie korzystam; jak napisalem interesuje sie nia raczej tylko dlatego, ze bede o niej pisal
Jeszcze niech ktos z linuksem napisze ze u niego Czatzilla tez dziala i biore sie do roboty
- Konrad
Konrad pisze:Ael tyle mi wystarczy; glownie mi chodzi o info czy CzatZilla nadal jest. Sam tez zbytnio z niej nie korzystam; jak napisalem interesuje sie nia raczej tylko dlatego, ze bede o niej pisal
Jeszcze niech ktos z linuksem napisze ze u niego Czatzilla tez dziala i biore sie do roboty
Chatzilla jest wersja 1.2.1 (Debian)
I działa właśnie jestem na kanale #chatzilla
- LarryN
- Z nami od: 07 lutego 2002, 17:13
Konrad pisze:hADeSik pisze:znaczy jak zniknęła?
może nie zainstalowałeś?
Zainstalowalem w trybi Standardowym; jak zawsze. I nie ma. Acha; wersja pod Linux jak cos.
Ael tyle mi wystarczy; glownie mi chodzi o info czy CzatZilla nadal jest. Sam tez zbytnio z niej nie korzystam; jak napisalem interesuje sie nia raczej tylko dlatego, ze bede o niej pisal
A jakie jest polecenie
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
- Konrad
tak samo jak kurier tylko zamiast '-mail' dajesz '-chat' (chyba
)
Pozdrawiam
hADeSik
hADeSik
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
Ja tam zawsze instaluje mozille w wersji 'full', wiec moge sie mylic - ale moze instalacja 'standard' nie obejmuje popierdółek w stylu chatzilla?
- marcoos
- Moderator
- Z nami od: 12 października 2002, 10:25
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite