Hej
Dostałem zlecenie aby zainstalować dla pewnej firmy komputer z win98 i wordem 2002 oem,
wiec zainstalowalem, nastepnie postanowilem doinstalowac mozille 1.2.1 PL i tak tez sie stalo...
niestety mozilla sie nie uruchamia.
Wyskakuje tylko logo mozilli i tyle.
Odinstalowac tez sie nie chce, wyskakuje okienko z bledem ze nie odnaleziona sciezka ...
Dziwna sprawa.... ma ktos jakis pomysl ... ?
Moze to ten word 2002 cos miesza ?
no nie wiem ... zobacze jak z innymi wersjami wlasnie sciagam 1.0.1
instalacja moz 1.2.1 PL
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: -
wytnij katalog instalacyjny Mozilli, ewentualnie wyczyść rejestr i zainstaluj jeszcze raz...
co do uruchomienia to spróbuj najpierw ruszyć Kurira Poczty, ewentualnie wywal plik chrome.rdf z katalogu chrome w profilu użytkownika...
faktycznie jest chyba jakiś błąd w Mozi 1.2.1 PL...
co do uruchomienia to spróbuj najpierw ruszyć Kurira Poczty, ewentualnie wywal plik chrome.rdf z katalogu chrome w profilu użytkownika...
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
mozilla eng zadzialala ...
hADeSik pisze:wytnij katalog instalacyjny Mozilli, ewentualnie wyczyść rejestr i zainstaluj jeszcze raz...
Sciagnalem mozille 1.2.1 eng i zadzialalo bez problemu ...
jest jakis blad w M1.2.1 PL, mysle ze powinna wyjsc mozilla 1.2.1.1 PL
- anonim
Blad instalatora
Mozilla 1.2.1pl podczas instalacji tworzy w rejestrze w galezi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\mozilla.org\Mozilla
oprocz klucza 1.2(pl) (lub pozostal u mnie po poprzedniej instalacji) , nowy klucz 1.2.1(pl) .
O ile z kluczem 1.2(pl) jest wszystko OK to w kluczu 1.2.1(pl) brakuje klucza Uninstall a w nim wpisu Uninstall Log Folder z odpowiednia sciezka (katalog Mozilli o ile pamietam ).
W moim W2K SP3 podczas deinstalacji Mozilli deinstalator odwoluje sie do rejestru wlasnie do klucza 1.2.1(pl) , nie znajduje tam wpisu i odmawia deinstalacji Mozilli .
Blad malutki ale mysle ze nie kazdy sobie z nim poradzi (dobrze by bylo to poprawic - to juz ogolnie do MozillaPL.org ).
Pozdrawiam
Qkin
oprocz klucza 1.2(pl) (lub pozostal u mnie po poprzedniej instalacji) , nowy klucz 1.2.1(pl) .
O ile z kluczem 1.2(pl) jest wszystko OK to w kluczu 1.2.1(pl) brakuje klucza Uninstall a w nim wpisu Uninstall Log Folder z odpowiednia sciezka (katalog Mozilli o ile pamietam ).
W moim W2K SP3 podczas deinstalacji Mozilli deinstalator odwoluje sie do rejestru wlasnie do klucza 1.2.1(pl) , nie znajduje tam wpisu i odmawia deinstalacji Mozilli .
Blad malutki ale mysle ze nie kazdy sobie z nim poradzi (dobrze by bylo to poprawic - to juz ogolnie do MozillaPL.org ).
Pozdrawiam
Qkin
- Qkin
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite