MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Zwijanie newsow cos a'la + z OE

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Zwijanie newsow cos a'la + z OE

Postautor: Pienia » 09 grudnia 2002, 12:39

Przeglądarka: -

Hej

Czy mozna cos takiego wlaczyc w mozi zeby newsy dotyczace danego tematu byly zwijane lub rozwijane pod + ?

Teraz mam tak jak maile, czyli wszytsko po kolei na kupie. Gdy subsykrybuje grupe daje pobiernie 500 naglowkow, ajk chce wiecej to dociagam reszte opcja z menu Plik...

Mozilla 1.2.1 , Windows XP PL SP1

Pozdrawiam
Pienia

Postautor: chewie » 09 grudnia 2002, 15:41

Trzeba zmienić sposób sortowania. Kliknij na to coś obok nagłówka "Temat" (z lewej, bo z prawej jest "Nadawca" :) )

chewie
chewie

Z nami od: 17 maja 2002, 23:37

Postautor: Pienia » 09 grudnia 2002, 22:03

O to mi wlasnie chodzilo. Dzieki wielkie. Ale proste. A ja niby praktykujacy informatyk hi hi :-) No ale tu sie mszcza wlasnie OE przyzwyczajenia. I dobrze ze rzucilem ten program. Ciekawe czy da sie go wyciac z Win XP? Wie ktos?

Pozdrawiam
Pienia

Postautor: wlowoj » 10 grudnia 2002, 15:31

chewie pisze:Trzeba zmienić sposób sortowania. Kliknij na to coś obok nagłówka "Temat" (z lewej, bo z prawej jest "Nadawca" :) )

chewie

działa, ale... przy włączaniu kuriera i wejściu w newsy rozwija się automatycznie wątek z najświeższą odpowiedzią, czego wcale nie pożądam... A czasami odwraca listę do góry nogami - najświeższymi na dole...
uściślenie: rozwinięty wątek nie zawsze zawiera najnowszą wiadomość. Mam odznaczoną opcję "zapamiętuj rozwinięte wątki" czy jakoś tak. Co zrobić żeby się nie rozwijały?
wlowoj

Z nami od: 07 grudnia 2002, 20:08

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite