1. w dziale szkola jest opis jak zlikwidowac flasha -- lub flasha o specyficznych wymiarach ( reklamy we flashu ) . -- czy jest mozliwosc aby ten mechanizm zastosowac do zamiany przesuwajacych sie testow ( zazwyczaj odbijaja sie od prawej do lewej strony przegladarki i tak w kolko ) -- zawsze mnie to strasznie draznilo przy czytaniu strony .
2. czy oszukiwacz IP -- nie spowalnia ladowania strony ?? i czy trzeba tam wpisywac numer -- czy mozna dowolny tekst np:"to.jest.falszywe.ip".
Szkola
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: Szkola
Przeglądarka: -
e404e pisze:2. czy oszukiwacz IP -- nie spowalnia ladowania strony ?? i czy trzeba tam wpisywac numer -- czy mozna dowolny tekst np:"to.jest.falszywe.ip".
To raczej nie ma prawa spowalniac wyswietlania, gdyz tylko 'udaje' ze kozystasz z serwera proxy o Twoim adresie przekazujac pakiety adresu ktory wpiszesz. Cala komuniacja jest taka sama.
Adres musi byc cyferkowy, ale jesli wpiszesz np. 127.0.0.1 to bedzie wiadomo ze IP jest falszywe.
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
- marcoos
- Moderator
- Z nami od: 12 października 2002, 10:25
Przeglądarka: -
marcoos pisze:wariat: e tam. Zauważyłem, że jak wpiszę tekst, to czasami też działa.
Ja ZAWSZE wpisuję tekst i działa
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite