Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.5a) Gecko/20030728 Mozilla Firebird/0.6.1
Cze wam, jak obiecałem, tak zrobiłem - wróciłem.
Przez 2 pierwsze dni napisaliśmy 5 stron, a przez ten tydzień tylko 2... Ale to nie świadczy wcale o osłabnięciu waszego zapału (prawda?).
Odpowiedzi, odpowiedzi..
Yano pisze:Po pierwsze - mamy przecież w planach masktokę. Jej zajawka pojawiła się nawet w samym programie. Wtedy na IRCu podane były adresy do monochromatycznej wersji gekonika. Może by wykorzystać już tamtą grafikę, albo jej fragment, np. zakręcony ogonek? Ale w tej kwestii to się musi team wypowiedzieć. Marek i Piotrek - co o tym sądzicie?
Fajne, fajne. Kiedy będzie i gdzie można kupić, postawie sobie na monitor
Yano pisze:I druga sprawa - poruszana już na zlocie. Chodzi o adres strony. [...]
Racja, moje pełne poparcie.
Yano pisze:Spoko, już poleruję moją nową zbroję i ostrzę sobie miecz. Ale uderzę najwcześniej w czwartek, bo mam trochę zajęć obecnie (zabijanie dziewic i ratowanie smoków, czy jakoś tak ).
I jak ci poszło?
Lichurec pisze:Ja, mowiac baaardzo krotko, jestem za akcja.. W zasadzie zgadzam sie z osiagnietym (??) consensusem. Zglaszam sie do "dzialalnosci agitacyjnej" na terenie Olsztyna. Jednak nei wczesniej niz we Wrzesniu..
Zaciągnij się już dziś

. Ql, że jesteś z nami.
szy pisze:A zapłacisz za umieszczenie tam plakatu mozilli? Afaik to nie są darmowe
miejsca, o czym informuje napis na każdym takim słupie.
Ale my jesteśmy biedne ludzie, nie stać nas na opłaty, potraktuj to jak akcje charytatywną na rzecz biednych developerów mozilli z Ugandy
Olhado/256 pisze:Ja proponuję nawiązać do stylu pierwszych plakatów. Skoro to ma być robione sitem, musi być proste graficznie, bo się plamy robią.
No właśnie, a kto ma w domu sitko i zechce je użyczyć?
Olhado/256 pisze:ja proponuję monochromatyczny plakat - na górze czerwony napis (p)odpal sieć, pod spodem czerwona mordka Mozillazaura
Wojciech pisze:A nie może być głowa Mozilli jako tło i dwa napisy: "podpal sieć" i "www.mozillapl.org"?
No, chyba jednak ten pomysł przejdzie, przy tym jest ładny i schludny, ale czy napis nie wyglądałby ładniej pod mordką, jakoś tak bardziej mi pasuje. A adres stronki, to zobaczymy, Yano załatwi i czy przeniosą stronę na mozilla.pl.
Olhado/256 pisze:na dole link do vivamozilla i tyle.
To se ne da. Konrad sam przyznał, że
www.vivamozilla.prv.pl to zdecydowanie za długi adres, tak więc ten pomysł odpada, chyba, że Konrad zlinkuje swoją stronkę na mozilla.pl, wtedy, to co innego.
I teraz moje pytanka:
1.Jakie to nowe logo ma być, bo ktoś mówił, że na zlocie były jakieś projekty nowego loga?
2. Kiedy nowy layout stronki?
3. Ktoś jeszcze ma coś do powiedzenia w sprawie plakatu? Opinie 3 osób, to troszkę za mało...
Uff, skończyłem wreszcie ten monolog (i już wiadomo, kto te 5 stronek nabuł

).
Pozdro