MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

linki z GG otwieraja sie w IE

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Postautor: Olhado/256 » 28 lutego 2003, 23:14

Przeglądarka: -

marcoos pisze:Ja się z Gadugadu pożegnałém tak: (...)

Ja się też tak planuję pożegnać już od jakiegoś czasu, ale ostatnio GG robi wszystko, żebym się z nim nie rozstawał, to jest nie rozłącza mnie :wink: więc zostaję... ale tak sobie myślę, że jak mi się będzie nudziło to się jeszcze pobawię Jabberem
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
Olhado/256
Moderator

Z nami od: 26 września 2002, 09:47

Postautor: ponurak » 01 marca 2003, 13:05

Ten patch nie działa. Potrzebuję dostępu go sieci GG a jestem po zainstalowaniu IEradicatora. Nie mogę wysyłać SMS ani z GG ani Konekta bo muszę z czytać obrazek ,przez IE którego nie mam. Nie chced mi się wpisywać samemu numeru , dlatego nie korzystam z bramek ani Hermesa. Programy nie obsługujące proxy jak SeSMS też odpadają bo jestem w LANie. To poradźcie jaki komunikator Jabbera się nadaje i jaki serwer bo JabberPL kiedyś testowałem i mam złe doświadczenia ,które już zostały przez innych przytoczone. Może ktoś wie kiedy będzie premiera działającej Jabberzilli i czy będzie moduł SMSowy . Oczywiście jak wynika z tekstu działam na Wingrozie ,wersja 98SE.
ponurak

Postautor: Gość » 01 marca 2003, 15:09

ponurak pisze:Nie mogę wysyłać SMS ani z GG ani Konekta bo muszę z czytać obrazek ,przez IE którego nie mam.

Sprawdzałeś?! Bo Konnekt wcale nie używa IE do wyświetlania tego obrazka. Wykorzystuje zupełnie osobną i niezależną kontrolkę do JPG.
BTW: W konnekcie SMSy na idee (15 miesięcznie) można wysyłać także z innej bramki (1rstWAP) do której nie trzeba wcale obrazka (tak jak do wszystkich innych sieci).
Gość

Postautor: Ludwik » 01 marca 2003, 15:09

ponurak pisze:Nie mogę wysyłać SMS ani z GG ani Konekta bo muszę z czytać obrazek ,przez IE którego nie mam.

Sprawdzałeś?! Bo Konnekt wcale nie używa IE do wyświetlania tego obrazka. Wykorzystuje zupełnie osobną i niezależną kontrolkę do JPG.
BTW: W konnekcie SMSy na idee (15 miesięcznie) można wysyłać także z innej bramki (1rstWAP) do której nie trzeba wcale obrazka (tak jak do wszystkich innych sieci).
Ludwik

Poprzednia

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite