E2rd pisze:Aha. Czyli ZU nie powinien pobierać MozilliPL. Należy ją przed nim ukryć przez linkowanie linka do linka. A na wierzchu mają leżeć mozilla.org PL. Taaaa, jasne...
Widze ze nie przeczytales uwaznie mojej wypowiedzi... ja nic takiego nie powiedzialem, ba! Nawet mi to przez mysl nie przeszlo. Problem w tym, ze teraz wydania pl-PL sa ukrywane przed ZU, a dobrze by bylo, gdyby znalazly sie na tej samej stronie, co wydania MozillaPL.
[EDIT]
Jedyne do czego darze to rownouprawnienie, aby wydania raw byly przez TIM traktowane na rowni z ich wydaniami, a nie jako "odpady" procesu tworzenia wlasnej dystrybucji. Naprawde nie liczac nazewnictwa nie mam nic do polskich dystrybucji autorstwa naszego TIM, ile razy mam to powtarzac? Kilka razy stwierdzilem ze niepodoba mi sie obecna sytuacja, gdzie pod nazwa sugerujaca lokalizacje wydawany jest produkt rozniacy sie od oryginalu, a poprzez ryzykowne modyfikacje potencjalnie mniej stabilny/bezpieczny na czym moze ucierpiec wizerunek MF(ehh, co ja sie trudze. I tak tego nikt nie zrozumie, za bardzo zlozone zdania buduje
Sam, mimo ze bardziej sie interesuje rozwojem aplikacji Mozilla.org, ich promocja w naszym kraju oraz pomoca uzytkownikom, to w chwilach wolnego od tlumaczenia zarowno aplikacji jak i manuali chetnie przyczynie sie do rozwoju polskich dystrybucji. Tak, wiem. Jeszcze miesiac temu twierdzilem ze nie chce pracowac dla i pomagac MozillaPL, ale cuz.. czasy i ludzie sie zmnieniaja
Chyba na zmiene mej decyzji wplynela zmiana "wnetrza" Piotra Barteckiego, wieksza otwartosc na ludzi chetnych pomoc, oraz podjete kroki w celu spelnienia oczekiwan moich oraz ludzi, ktorym zalezy na pojawianiu sie raw lokalizacji.