Mam Mozille 0.9.9 z flashem 5.0 ; gdy przegladam strony w z flashem jest niby wszysko wporządku do momentu jak podczas surfowania zarzycze sobie troche muzy (XMMS,real) . Mianowicie jak przrgladarka napotka flasha na stronie to czeka kiedy XMMS'a wylacze. Czy ktoś z szanownych grupowiczów wie jak ustawic server dziewku tak by flash nie czekal na zwolnienie sie dzwieku ; tj. flash nie sprawdzal np zaleznosci czy server jest zajety czy nie tylko robil swoje.
Z góry dziękuje za odpowiedzi
Flash na stronach i mp3 w XMMS jak pies z kotem - pomocy
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Flash na stronach i mp3 w XMMS jak pies z kotem - pomocy
Przeglądarka: -
- panki
- Z nami od: 09 kwietnia 2002, 11:58
Re: Flash na stronach i mp3 w XMMS jak pies z kotem - pomocy
panki pisze:Mam Mozille 0.9.9 z flashem 5.0 ; gdy przegladam strony w z flashem jest niby wszysko wporządku do momentu jak podczas surfowania zarzycze sobie troche muzy (XMMS,real) . Mianowicie jak przrgladarka napotka flasha na stronie to czeka kiedy XMMS'a wylacze. Czy ktoś z szanownych grupowiczów wie jak ustawic server dziewku tak by flash nie czekal na zwolnienie sie dzwieku ; tj. flash nie sprawdzal np zaleznosci czy server jest zajety czy nie tylko robil swoje.
Podobno przejście na Enlightened Sound Daemon (ESD) likwiduje powyższy problem... Ale nie jestem tego pewien.
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
Re: Flash na stronach i mp3 w XMMS jak pies z kotem - pomocy
panki pisze:Mam Mozille 0.9.9 z flashem 5.0 ; gdy przegladam strony w z flashem jest niby wszysko wporządku do momentu jak podczas surfowania zarzycze sobie troche muzy (XMMS,real) . Mianowicie jak przrgladarka napotka flasha na stronie to czeka kiedy XMMS'a wylacze. Czy ktoś z szanownych grupowiczów wie jak ustawic server dziewku tak by flash nie czekal na zwolnienie sie dzwieku ; tj. flash nie sprawdzal np zaleznosci czy server jest zajety czy nie tylko robil swoje.
Bug na Bugzilli - http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=58339
Btw. Takie zachowanie jest także zależne od karty dźwiękowej i sterownika do niej (może działać bezproblemowo lub jak w Twoim przypadku z problemami)...
- GmbH
panki pisze::cry: skzoda bo mozilla narazie mi najlepiej chodzi do tej pory - mam nadzieje szybko ten problem rozwiarza. Jak sprawdzalem to real tez ma ten sam problem tj. nie obsluguje arts'a.
Hmmm... Ten sam problem jest w Operze, więc nie jest to błąd Mozilli, a co najwyżej błąd samej wtyczki Flash. No ale miejmy nadzieję, że coś na to poradzą...
- GmbH
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite