wyłączenie anulowania sybskrybcji
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
wyłączenie anulowania sybskrybcji
Przeglądarka: -
Kilka subskrybowanych przeze mnie grup już nie istnieje; chcę zostawić sobie lokalnie wszystkie wiadomości jednakże kurier poczty notorycznie pyta się czy anulować subskrybcję - oczywiście jak to potwierdzę to wszystkie wiadomości danej grupy są kasowane. Jak to wyłączyć?
- vasart
- Z nami od: 22 lutego 2002, 17:04
Re: wyłączenie anulowania sybskrybcji
Przeglądarka: -
Nie wiem, jak to wyłączyć, ale może załatw to inaczej:
Rozumiem, że ściągałeś treści postów do offline. Znajdź więc plik z tymi treściami w katalogu News/nazwa.serwera w profilu - o nazwie dokładnie takiej, jak grupa (bez .msf na końcu) i przenieś go do Mail/Local Folders w profilu. Archiwum będziesz miał lokalnie, a grupę możesz spokojnie odsubskrybować.
Stracisz oczywiście wszelkie info o postach nie ściągniętych do offline, ale to chyba nie problem?
Rozumiem, że ściągałeś treści postów do offline. Znajdź więc plik z tymi treściami w katalogu News/nazwa.serwera w profilu - o nazwie dokładnie takiej, jak grupa (bez .msf na końcu) i przenieś go do Mail/Local Folders w profilu. Archiwum będziesz miał lokalnie, a grupę możesz spokojnie odsubskrybować.
Stracisz oczywiście wszelkie info o postach nie ściągniętych do offline, ale to chyba nie problem?
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite