Witam,
Mam Mozille 1.0rc1.
Bardzo ucieszyla mnie w niej możliwość dodania kilku sewerów poczty wychodzącej. Niestety nie potrafię z niej skorzystać... Proszę o jakieś wskazówki! Jak podczas tworzenia wiadomości wybrać przy pomocy, którego serwera powinna być wysłana. Najlepszym wyjściem byłoby chyba skojarzenie konta z serwerem SMTP.
Ponadto mam problem z ustawieniem domyślnego konta email. Mimo, iż ustawiam jako domyślne to konto które chcę, mozilla uparcie ustawia jako domyślne przy wysyłaniu nowej wiadomości to drugie:)
Pozdrawiam,
Zbyszek Leś
Poczta wychodząca w Kurierze
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
poczta i serwery
Przeglądarka: -
w module Kuriera pod Edycją jest Konfiguracja kont Kuriera Poczty. Gdy wybierzesz jakieś konto emilowe klikając na Zaawansowane możesz wybrać przy pomocy którego serwera poczty Kurier ma wysłać wiadomość.
Serwery poczty wychodzącej możesz zdefiniować w tym samym panelu ale z menu "Serwer poczty wychodzącej (SMPT). Tam też definiujesz który jest domyślny. Oczywiście klikając na zaawansowane

Serwery poczty wychodzącej możesz zdefiniować w tym samym panelu ale z menu "Serwer poczty wychodzącej (SMPT). Tam też definiujesz który jest domyślny. Oczywiście klikając na zaawansowane
- mejker
- Z nami od: 11 maja 2002, 09:50
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite