Mozilla i KDE
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Mozilla i KDE
Przeglądarka: -
Zainstalowałem sobie mozillę 1.2 i pojawił sie problem którego wcześniej nie miałem. Kiedy uruchamiam mozillę w kde z menu, mozilla normalnie się włącza ale ikonka przy kursorze ciągle miga. Powinna ona znikać po uruchomieniu mozilli, ale tak nie jest i muszę czekać 30 s. Co zrobić ? 
- Aht
- Konrad
- Z nami od: 12 sierpnia 2002, 05:38
Anonymous pisze:Używam kde 3.0.3 , chodzi o ikonkę która pojawia się przy kursorze kidey uruchamia się aplikację, powinna ona znikać po jej uruchomieniu, ale tak się nie dzieje
Też miałem cosik takiego, bodajże w MD 9.0 jak nieopatrznie postawiłem Mandarynkę razem z Mozillą, a potem roztarowałem polską Mozillę.
Jak chciałem odrpmować
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Anonymous pisze:Używam kde 3.0.3 , chodzi o ikonkę która pojawia się przy kursorze kidey uruchamia się aplikację
Czyli to co ustawiasz w Centrum sterowania / Wygląd / Graficzny postęp uruchamiania (czy w jakim tam masz języku), tak?
Anonymous pisze:powinna ona znikać po jej uruchomieniu, ale tak się nie dzieje
Jesteś pewien, że nie masz już odpalonej Mozilli?
Ja mam taki efekt kiedy odpalam ze skryptu, który otwiera nowy panel już otwartej Mozilli (jeżeli taka jest) a nie nowe okno -- KDE czeka na nowe okno ale nie może się doczekać i ta ikonka znika dopiero po timeout'cie...
- MiMaS
- Z nami od: 12 września 2002, 10:50
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite